:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: EXTREME OPS
PERSBERICHT: EXTREME OPS
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2003-04-22 - Geplaatst door: Werner
Om een spectaculaire tv-commercial op te nemen, haalt een groep waaghalzen de meest waanzinnige stunts uit in de Oostenrijkse Alpen. De commercial had van Sportlife kunnen zijn, die de Chewing gum al jaren ondersteunt met Extreme Sportcommercials.

Vandaag start er een Extreme campagne bij alle filialen van Movie Max ter ondersteuning van de rentalrelease van Extreme Ops. Bij de huur van Extreme Ops krijgt iedere klant een gratis pakje kauwgum mee. De actie wordt ondersteund met posters, schapstroken en een display met topcard. Het is niet vreemd dat Extreme Ops tot Blockbuster is benoemd bij Movie Max.

Extreme Ops wordt van het begin af aan al ondersteund door een uitgebreide marketingcampagne. Behalve een prijsvraag op internet, waarbij een snowboard of skiís van Rossignol gewonnen kan worden, zijn er 1500 viewingcassettes naar de pers en de klanten van DFW gestuurd en werd een speciale persvoorstelling georganiseerd bij SnowPlanet.

Extreme Ops gaat over een groep waaghalzen die de meest waanzinnige stunts uithaalt op snowboards en skiís. Samen met een filmploeg trekken ze de Oostenrijkse Alpen in om een TV-commercial op te nemen waarin een skiŽr aan een lawine ontsnapt. Alsof deze stunt nog niet gevaarlijk genoeg is, krijgen de stuntmannen het aan de stok met een doodgewaande Servische oorlogsmisdadiger die zich in hetzelfde gebergte schuil houdt voor het JoegoslaviŽ-tribunaal. Er is maar ťťn optie: terugvechten!

Wat volgt is een zenuwslopende achtervolging door de bergen waarbij skiís, snowboards en extreme lef het moeten opnemen tegen helikopters en automatische geweren.

Starring: Bridgette Wilson (The Wedding Planner, I Know What You Did last Summer),
Rufus Sewell (Dark City, A Knights Tale, In A Savage Land)
Devon Sawa (Final Destination, Slackers, Idle Hands)
Regie: Christian Duguay (The Art of War)
Speelduur: 90 minuten.
Genre: actie.
Taal: Engels gesproken / Nederlands ondertiteld.
Keuring: 12 jaar.


UIT HET ARCHIEF