:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE BANGER SISTERS OP HUURDVD
PERSBERICHT: THE BANGER SISTERS OP HUURDVD
Bron: Fox - Datum: 2003-05-24 - Geplaatst door: Werner
HUMOR, SEKS EN ROCK-N-ROLL MET GOLDIE HAWN, SUSAN SARANDON EN GEOFFREY RUSH
Een heerlijke komedie, vanaf 24 juni te huur op DVD.

Liefhebbers van goede komedie kunnen hun hart ophalen met The Banger Sisters: De topcast garandeert rium anderhalf uur lang ongecompliceerd genieten, en voor Goldie Hawn is dit misschien wel de allerbeste vertolking uit Haar rijk gevulde carričre.

SYNOPSIS:
Supersterren Goldie Hawn en Susan Sarandon vormen de stralende cast in deze komedie over een stel voormalige groupies. Eind jaren '60 gingen zij samen tekeer in de wereld van rock & roll en waren ze regelmatig aan de zijde van verschillende popidolen met een gitaar en een Y chromosoom te vinden!

Nu, twee decennia later, is Suzette (Hawn) nog steeds haar onbeschaamds, zorgeloze en sexy zelve, terwijl Vinnie (Sarandon) - inmiddels Lavinia genaamd- een keurige provinciaalse vrouw en moeder is geworden. Wanneer hun twee werelden elkaar kruisen, is het daarop volgende vuurwerk genoeg om een groots rockconcert te verlichten! Met medespeler Geoffrey Rush, als een excentrieke, naar liefde hunkerende scenario-schrijver met een geheim, is The Bangers Sisters een grappig en ontroerend verhaal dat bewijst dat je nooit te oud bent om jong te zijn.

EXCELLENTE ACTEERPRESTATIES
Goldie Hawn (The First Wives Club, Housesitter) is echt een revelatie in The Banger Sisters. De rol is haar letterlijk op het lijf geschreven. Maar ook Susan Sarandon (Thelma and Louise, The Rocky Horror Picture Show) heeft haar complexere karakter - zowel een stijve burgertrut als aantrekkelijke, verleidelijke vrouw, zeer levendig gestalte . Geoffrey Rush (Shakespeare in Love, Quills) is ontroerend als de geflopte scenarist die onverwachts geďnspireerd wordt wanneer hij een lift krijgt van Suzette.

PRODUCTINFORMATIE HUUR-DVD
- Releasedatum: 24 juni 2003
- Genre: komedie
- Leeftijd: AL
- Lengte: 94 min.
- Beeld: 1.85:1 anamorfisch
- Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
- Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron