:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> RELEASEBERICHT: KOOPDVD JUNI 2003
RELEASEBERICHT: KOOPDVD JUNI 2003
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2003-05-28 - Geplaatst door: Werner
Sell thru release Extreme Ops verschoven naar winter

De sell thru release van Extreme Ops is uitgesteld naar oktober. Omdat de film draait om snowboarden is de sell thru release verschoven tot kort voor het winterseizoen. Extreme Ops is overigens wel al te huur op DVD en VHS. De releasedatum was 22 april.MoviePowerbox nadert releasedatum

De releasedatum van de MoviePowerbox nadert met rasse schreden. Dat zal iedereen ook gaan merken. De groots opgezette reclamecampagne gaat 3 juni van start , en je zult via radio, televisie, enz. overspoelt worden met het MoviePowerconcept.

Wat was dat ook alweer?

Voor diegene die nu pas uit de winterslaap ontwaakt is en niet weet wat de MoviePowerbox ook alweer inhoudt, hier een korte beschrijving. De MoviePowerbox bestaat uit 4 DVDís van het MoviePower assortiment.

Welke DVDís?

51st State, Liberty stands Still, The Watcher en Bandits. Deze vier toptitels zullen de eerste MoviePowerbox vullen. Voor de oplettenden onder u die zeggen: ĒDe eerste? Komen er meer dan?Ē Ja, na de eerste MoviePowerbox zal dit concept ieder kwartaal herhaald worden. De verkoopprijs zal trouwens Ä19,99 bedragen. 4 Toptitels voor de prijs van 1. De consument zal hier dus van smullen.

De tweede Moviepowerbox komt op 3 september uit en zal de volgende titels bevatten: Original Sin, The Unsaid, Killing me Softly en Monsterís Ball.