:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BEUGELBEKKIE DEEL 3 EN 4
PERSBERICHT: BEUGELBEKKIE DEEL 3 EN 4
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-06-06 - Geplaatst door: Serge
Twee nieuwe delen van de belevenissen van Beugelbekkie (Braceface) op koopdvd, daarmee brengt Brigde Entertainment Group op 10 juni de sfeer in de huiskamers. De titels: Het Allerergste Eerste Afspraakje (deel 3) en Pakken wat je pakken kan (deel 4).

In het derde deel van Beugelbekkie staan verliefdheid en liefde centraal. In drie nieuwe afleveringen uit Het Allerergste Eerste Afspraakje krijgen zowel Beugelbekkie als haar moeder kriebels in de buik. Maar, niet alles loopt van een leien dakje!

In Je weet maar nooit raapt Sharon al haar moed bijeen en besluit ze Aaron te zeggen wat ze voor hem voelt. Ze spreekt een berichtje in op zijn voice mail. Maar, was dit wel een goed idee? Mobiele communicatie is handig, maar soms gaat er wel eens iets mis! En zoals Sharon ondervindt, vaak gebeurt zoiets op momenten dat er net niets mis mag gaan.

Eindelijk is het zover! Sharon heeft een date met Aaron! Jammer genoeg wordt het geen romantische date, maar staat haar een aaneenschakeling van catastrofes te wachten, zoals de titel van deze aflevering al doet vermoeden: Het allerergste eerste afspraakje. Ze zou zich dan ook het liefst van al onzichtbaar maken.

In Gescheiden ouders is het niet Sharon, maar haar moeder die een nieuw vriendje heeft. Sharon heeft het moeilijk om deze nieuwe situatie te aanvaarden. Ze probeert haar ouders opnieuw samen te brengen. Maar Sharon komt er al gauw achter dat ze haar moeder niet zomaar van gedachten kan laten veranderen, alleen maar omdat zij het zo graag wilt!

Het vierde deel, Pakken wat je pakken kan, van Beugelbekkie zorgt voor nog meer plezier bij jonge meiden met drie leuke afleveringen: Pakken wat je pakken kan, Het goede leven en Het ontleed leed.

Een talentenjacht op school, het is niet echt aan Sharon en Maria besteed. Na hun afgang op het podium gaan de meiden op zoek naar een andere manier om indruk te maken. Het enige dat ze echter kunnen bedenken is winkeldiefstal. Of dit wel een goed idee is, komen Sharon en Maria te weten in Pakken wat je pakken kan.

Iedereen is opgewonden! Het popidool Leena komt naar Elkford om haar nieuwe videoclip op te nemen. Ook Sharon wil alles van zo dichtbij mogelijk meemaken. Zo ondervindt ze dat het leven van een popster niet alleen bestaat uit glamour en luxe. In Het goede leven leert Sharon de schaduwzijde kennen van het sterrendom.

Wanneer dieren onrecht wordt aangedaan, komt Sharon in actie. Ook in Het ontleed leed kan Sharon het niet aanzien dat ze tijdens de les biologie kikkers gaan ontleden. Veel steun van haar vrienden krijgt ze echter niet bij haar protest. Toch staat ze er niet helemaal alleen voor. Maar, wie komt haar onverwachts ter hulp?

Weetjes
∑ Op de originele Amerikaanse track sprak Alicia Silverstone (Clueless, The Babysitter, Excess Baggage) de stem in van het hoofdpersonage Sharon Spitz.
∑ In de Nederlandstalige dub is die rol ingesproken door Angela Schijf, in Nederland zeer bekend van de soap Goede Tijden, Slechte Tijden en de film Ik ook van jou.
∑ VT4 zendt de meidenserie Beugelbekkie in BelgiŽ uit.
∑ In de aflevering Gescheiden ouders (deel 3) krijg je een piepjonge Sharon te zien.
∑ In Het ontleed leed trekt Sharon ten strijde tegen het ontleden van kikkers. Wist je dat er ieder jaar bijna zes miljoen dieren voor dissectie worden gebruikt? (bron: www.lcanimal.org)

Releasedatum: 10 juni 2003

Kenmerken dvd :
Taal: Nederlands gesproken
Speelduur: + 75 minuten
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0

Surf ook eens naar www.bridgekids.nl

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron