:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> NATURE AND MUSIC: LA FRANCE
NATURE AND MUSIC: LA FRANCE (BLU-RAY)
Bespreking door: Werner - Geplaatst op: 2009-01-15
INHOUD
Wie - bijvoorbeeld in een horecazaak - een plasmatelevisie heeft hangen en een welbepaalde sfeer wil oproepen, kan zijn toevlucht nemen tot een open haard-dvd. Een veredelde screensaver als plasma moods maakt het voor de gebruiker nog iets interessanter, door de keuze open te laten tussen sfeerbeelden uit Londen, Parijs of het dichtstbijzijnde aquarium. Deze volgende release van Strengholt, die zich schijnen te specialiseren in beeldvulling-Blu-rays, documentaires genre Het Beste Van Planeet Aarde en historische bijdragen zoals De Macht Van Olie, is te vinden in de sectie van de veredelde screensavers. Deze Blu-ray bevat een vijftigtal minuten sfeerbeelden uit Frankrijk, zowel natuurpracht als architecturale prestaties. Wie hier op kickt, behoort deze aankoop zeker op zijn lijstje te zetten.
 
BEELD EN GELUID
De sfeerbeelden zien er in High Definition erg goed uit, maar men moet zich er terdege van bewust zijn dat enkel met de juiste afspeelapparatuur een maximaal effect bereikt kan worden. De Dolby Surround 5.1-soundtrack bevat wat van die etherische studiomuzak, het soort dat je op cd's in meubelzaken wel eens aantreft.

EXTRA'S
De Blu-ray bevat geen bonusmateriaal.
 
CONCLUSIE
Nature And Music: La France lijkt ons alleen geschikt voor uitbaters van horecazaken, reisbureaus of televisieverkopers. Voor huisgebruik is de meerwaarde van deze disk onbestaande, of het mocht u enkel om de technische hoogstandjes te doen zijn.cover
Studio: Strengholt MultiMedia

Regie: -
Met: -

Film:
-/10

Extra's:
0/10

Geluid:
6/10

Beeld:
9,5/10


Regio:
B

Genre:
Demo DVD

Versie:
Benelux (NL)

Jaar:
2008

Leeftijd:
E

Speelduur:
51 min.

Type DVD:
SS-SL


Beeldformaat:
1.78:1 HD

Geluid:
Dolby Digital 5.1


Ondertitels:
geen
Extra's:
• Geen

Andere recente releases van deze maatschappij