:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD AUGUSTUS 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD AUGUSTUS 2003
Bron: RCV - Datum: 2003-06-24 - Geplaatst door: Serge
HEAVEN
Turijn. Vier onschuldige mensen komen om het leven bij een bomaanslag. De Engelse lerares Philippa wordt gearresteerd en bekent. Haar doelwit was een drugdealer die haar echtgenoot heeft vermoord en veel van haar leerlingen verslaafd heeft gemaakt. Wanneer ze hoort dat er onschuldige slachtoffers zijn knapt er iets in haar. De politie probeert haar te laten bekennen dat ze een terrorist is met politieke motieven. Hulp komt uit onverwachte hoek: de jonge agent Filippo wordt verliefd op Philippa. Hij komt met een plan dat haar ‘r vrijheid teruggeeft, zelfs als het hem zijn carrière kost. Of erger.

Regie: Tom Tykwer (Lola Rennt, Der Krieger und Die Kaiserin)
Cast: Cate Blanchett (Elizabeth, The Gift, The Lord of the Rings) - Giovanni Ribisi (Saving Private Ryan, Boiler Room, The Gift)
Lengte: 98 min.
Leeftijd: 12 jaar

Technische specificaties: Dolby Digital Surround, 16:9 widescreen anamorphic

Te koop op DVD vanaf 6 augustus 2003SPY KIDS 2
Hun nieuwste missie brengt de Spy Kids naar een mysterieus vulkanisch eiland waar ze een verwilderde, geniale genetisch onderzoeker en zijn merkwaardige dieren ontmoeten. Daarbij worden onze helden hinderlijk voor de voeten gelopen door de concurrerende Spy Kids Gary en Gerti Giggles. Helaas doen alle vernuftige hi- tech gadgets het niet op dit eiland en lopen Carmen en Juni recht in een val waardoor ze alles uit de kast moeten halen om alsnog de wereld te redden. Zelfs superspionnen pa&ma, opa&oma moeten er aan te pas komen om de missie tot een goed einde te brengen.

Regie: Robert Rodriguez (Spy Kids, The Faculty, From Dusk Till Dawn)
Cast: Antonio Banderas (Spy Kids, The Mask of Zorro, Evita) - Carla Gugino (Spy Kids, Michael, TV: Chicago Hope) - Alexa Vega (Spy Kids, Twister, Nine Months) - Daryl Sabara (Spy Kids)
Lengte: 95 min.
Leeftijd: 6 jaar

Extra’s: twee complete films: de originele én de Nederlands gesproken versie, scène selectie menu, trailers

Technische specificaties: Dolby Digital 5.1, 16:9 widescreen anamorphic

Te koop op DVD vanaf 20 augustus 2003WAKING UP IN RENO
Twee niet al te snuggere stellen halen het in hun hoofd om samen op vakantie te gaan. Candy is getrouwd met Roy en probeert de hele weg zwanger te worden. Op de meest onmogelijke momenten moet Roy aan de slag. Van dat gerollebol onder zijn ogen wordt Lonnie Earl helemaal niet goed, want... hij heeft een verhouding met Candy. Dan blijkt Candy ineens zwanger te zijn. Groot feest? Vergeet het maar, want manlief Roy heeft net van de dokter gehoord dat hij onvruchtbaar is. Maar wie heeft dat kind dan wel verwekt…?

Te koop op DVD vanaf 6 augustus 2003SLUGS
Een gedeeltelijk aangevreten lijk en de ijzingwekkende dood van een jong stel, bedekt met duizenden slijmsporen, zijn de afschuwelijke stukjes in een angstaanjagende puzzel. Een onderzoek onder leiding van gezondheidsinspecteur Mike Brady brengt de oorzaak aan het licht. Lang geleden gedumpt gif veroorzaakt een verandering in normale slakken. Dit gif verandert de slakken in mensenetende monsters, die de inwoners van het plaatsje Ashton doden. Omdat de tijd dringt en de stadsautoriteiten twijfelen aan de waarheid van het onderzoek, besluit Brady de zaak in eigen handen te nemen en tracht zodoende een ramp te voorkomen.

Te koop op DVD vanaf 20 augustus 2003THE BALTIMORE BULLET
De vijftigjarige Nick Casey is een behendige poolbiljarter. Samen met zijn jonge leerling, Billie Joe Robbins, trekt hij door het land om de biljartcafés onveilig te maken. Dan blijkt Nick’s eeuwenoude rivaal, The Deacon, de te kloppen tegenstander te zijn op het beruchte “Hustler’s Tournament”. Nick en Billie moeten nu als een gek het startgeld bij elkaar zien te biljarten om mee te kunnen doen aan het toernooi. Eenmaal in de finale tegen The Deacon wordt het weer een ouderwets spel van elkaar op alle mogelijke manieren de loef afsteken en de hele wereld kijkt mee…

Te koop op DVD vanaf 20 augustus 2003THE UNTOLD
Een team van experts gaat op zoek naar een bedrijfsvliegtuig, dat op mysterieuze wijze verdwenen is in ondoordringbare bossen. Niet alleen zat de dochter van de directeur in het vliegtuig maar ook het prototype van een miljoenen kostende revolutionaire DNA-testmachine. Wanneer ze na een levensgevaarlijke tocht eindelijk het vliegtuig vinden, blijkt de hele crew dood en gruwelijk verminkt te zijn. De experts staan voor een raadsel wie verantwoordelijk is voor deze afgrijselijke slachting. Met behulp van de DNA-testmachine ontdekken ze, dat ze niet alleen zijn in deze wildernis. Ze worden opgejaagd door iets anders, iets enorms, iets wat niet menselijk is... Met een minimum aan materiaal, mankracht en wapens moeten ze de strijd aangaan met dit onbekende monster.

Te koop op DVD vanaf 6 augustus 2003SPLIT SECOND
Een monsterachtige moordenaar terroriseert Londen met een serie gruwelijke moorden. Stone is een ervaren, geharde en meedogenloze Amerikaanse huurling. Bijgestaan door de jonge detective Durkin staat hij voor de taak het monster, dat ook zijn partner heeft vermoord, te vernietigen. Het lijkt een onmogelijke taak die hem op het randje van gezond verstand èn van de dood zal laten balanceren.

Te koop op DVD vanaf 6 augustus 2003A GOOD MAN IN AFRICA
Morgan Leafy is een jonge, alcoholistische en oversekste Engelse diplomaat in de nieuwe onafhankelijke Afrikaanse staat Kinjanja. Hij is in alles teleurgesteld, vooral in zijn onuitstaanbare baas Arthur Fanshawe, die een smerig plannetje heeft bedacht om zichzelf te promoveren. Leafy moet de strijd aanbinden met de machtige presidentskandidaat Sam Adekunle. Meerdere rampzalige omstandigheden volgen als blijkt dat Dr. Murray een geslachtsziekte bij hem constateert, een staflid dodelijk getroffen wordt door bliksem en hij gechanteerd wordt voor het versieren van de vrouw van Fanshawe. Alles lijkt zich te ontknopen tijdens de golfwedstrijd van de eeuw ...

Te koop op DVD vanaf 20 augustus 2003