:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: LIFE OR SOMETHING LIKE IT
PERSBERICHT: LIFE OR SOMETHING LIKE IT
Bron: Fox - Datum: 2003-08-02 - Geplaatst door: Werner
LIFE OR SOMETHING LIKE IT

Angelina Jolie in een sexy komedie over de dingen des levens...
Te huur vanaf 29 juli, te koop vanaf 13 augustus

Het verhaal:
Angelina Jolie en Edward Burns spetteren in deze sexy komedie over het maken van keuzes, het maken van vrienden en het maken van een puinhoop. Lanie (Jolie) is een mooie, ambitieuze nieuwslezeres die gelooft dat het perfecte kapsel, het perfecte vriendje en het perfecte appartement bijdragen tot het perfecte leven... tot een ontmoeting met een straatparagnost haar wereld op zijn kop zet. Met de hulp van haar knappe en grappige collega Pete (Burns), zal Lanie een al even hilarisch als romantisch lot moeten aanvaarden.

Jolie even weg uit de tombe
Net als in het megasucces Tomb Raider valt Jolie in Life Or Something Like It weer op met haar sexy verschijning en getuite lippen, wat haar handelsmerk genoemd kan worden. Overigens: liefhebbers van Jolie/Lara Croft hoeven niet lang meer te wachten, want binnen enkele weken is ook Tomb Raider II te zien in de bioscopen.

Prima acteerwerk
Met haar kameleonachtige persoonlijkheid kan Jolie (Hell's Kitchen, Tomb Raider, Original Sin) elke rol even goed aan. Ook tegenspeler Edward Burns (The Brothers McMullen, Saving Private Ryan) is in zijn sas in dit humoristische, romantische verhaal met zijn aantrekkelijke, zelfrelativerende acteerstijl die hem onmiddellijk sympathiek maakt. Jolie en Burns zorgen samen voor de nodige chemie die essentieel is voor deze film. Tony Shalhoub (Men In Black, The Impostor) is in zijn bijrol als synische straatprofeet bijzonder geslaagd.

Productinformatie:
Genre: romantische komedie
Leeftijd: AL
Lengte: 99 min.
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels, Nederlands, Frans, Grieks
Aspect ratio: 16:9 / 2.35:1

Extra:
Originele bioscooptrailer


Recent nieuws van dezelfde bron