:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURTITELS OKTOBER 2003
PERSBERICHT: HUURTITELS OKTOBER 2003
Bron: RCV - Datum: 2003-08-19 - Geplaatst door: Werner
Hieronder een overzicht van de titels die RCV Home Entertainment in oktober uitbrengt op huurdvd. In dit bericht besteden we aandacht aan Van God Los, View From The Top en Pinocchio. Naast deze drie titels brengen zij in oktober tevens Hope Ranch (14 oktober), Invincible (14 oktober), Cabin Pressure (28 oktober) en Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled (28 oktober) uit.VAN GOD LOS
te huur op dvd vanaf 14 oktober

In koelen bloede schieten de rustige scholier Stan en de kleine crimineel Maikel een man dood. De lokale maffia is onder de indruk en vraagt hen nog enkele "klusjes" op te knappen. Een nieuw doodseskader is geboren: het geweld werkt verslavend en ze zwemmen in het geld. Tot hun opdrachtgevers hen laten vallen en Anna, Maikels bloedmooie vriendin, een probleem gaat vormen. Ze schrikt steeds meer terug van de gewelddadige Maikel. In haar doodsangst doet ze een beroep op Stan om haar te helpen weg te komen. Stan zal moeten kiezen tussen zijn boezemvriend Maikel en de onweerstaanbare Anna. Een onmogelijke keuze.

Regie: Pieter Kuijpers (Darkling; TV:Westenwind)
Cast: Angela Schijf (Ik Ook Van Jou, TV:Goede Tijden, Slechte Tijden), Tygo Gernandt (Naar De Klote! TV:Fort Alpha), Egbert Jan Weeber (Oesters Van Nam Kee, TV: Finals)
VIEW FROM THE TOP
te huur op dvd vanaf 28 oktober

De sexy Donna (Gwyneth Paltrow) is vastbesloten het trailerpark te ontvluchten en een succesvol stewardess te worden. Samen met haar vriendin Christine (Christina Applegate) beleeft ze hilarische avonturen wanneer ze de wondere wereld van de luchtvaart binnenstappen. Donna lijkt rechtstreeks door te schieten naar de top als ze de opleiding voor stewardess als beste afrond. De idiote instructeur John (Mike Myers) veroordeelt Donna echter tot onbetekende lokale vluchten. Heen en weer geslingerd tussen de liefde van haar leven en haar droom ooit naar Parijs te vliegen moet ze een belangrijke keuze maken.

Regie: Bruno Barreto (Bossa Nova; One Tough Cop)
Cast: Gwyneth Paltrow (Shallow Hal, The Royal Tenenbaums, Bounce), Christina Applegate (The Sweetest Thing, TV: Married with Children), Mike Myers (Austin Powers:The Spy Who Shagged me, Austin Powers in Goldmember)PINOCCHIO
te huur op dvd vanaf 28 oktober (Let op: originele Italiaanse versie)

Oscar®winnaar Roberto Benigni (La Vita E Bella) schittert in deze unieke en fantastische verfilming van het wereldberoemde sprookje.

Volg de avonturen die de brutale Pinocchio beleeft tijdens zijn wilde tocht. Van de plek waar alles mag en niks hoeft naar de onstuimige zee met gevaarlijke walvissen. Van het prachtige theater naar de enge gevangenis. Hij ontmoet vrienden en vijanden en hij wordt bemind en bestolen. Uiteindelijk wil Pinocchio alleen nog maar naar huis en een echt jongetje worden. Maar of dat zal lukken ...

Regie: Roberto Benigni (La Vita E Bella, The Little Devil, The Monster)
Cast: Roberto Benigni (La Vita E Bella, Asterix en Obelix Tegen Caesar, Johnny Stecchino), Nicoletta Braschi (La Vita E Bella, Ovosodo), Carlo Giuffre (Tre Colonne In Cronaca, Desiderio, Son Contento)


UIT HET ARCHIEF