:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2004
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2004
Bron: RCV - Datum: 2004-07-09 - Geplaatst door: Werner
THE REAL CANCUN
No script, no actors, no rules...

Het hele jaar hard werken, examens, weinig tijd, vervelende leraren, zeurende ouders en dan... VAKANTIE!! Alle remmen los. Naar Cancun, Mexico. Stel je voor: jonge verleidelijke vrouwen en mannen, drank in overvloed, brandende zon, verfrissende zee, luxe hotelkamers, borrelende jacuzzi’s en wat er dan gebeurt... The Real Cancun laat je beleven wat er werkelijk plaatsvindt tijdens de broeierige dagen en hete nachten van Mexico!!

Technische specificaties DVD:
Regie: Rick de Oliveira (The Real World/ Road Rules Challenge 2000)
Cast: Brittany Brown Hart, Benjamin Fletcher, Nicole Frilot
Lengte: 96 minuten Leeftijd: 16 jaar
Dolby Digital 5.1
breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 4 augustus 2004

Extra's op de DVD:
• originele bioscooptrailer
• trailers
• 7 TV-commercials
• deleted scenes
• introductie deelnemers (28 minuten)
• wedstrijden ‘A Day at the Beach’ (10 minuten)
• hoogtepunten van de bioscooppremièreTHE BEDROOM WINDOW

De mooie Sylvia ziet vanuit het slaapkamerraam van haar geheime minnaar een brute moordaanslag. Aangeven bij de politie is onmogelijk, dat zou het einde van haar spannende amoureuze relatie betekenen... Haar minnaar Terry doet de aangifte nu, zodat de geweldpleger opgespoord en gestraft kan worden. Wat ideaal leek om Sylvia buiten schot te houden wordt een nachtmerrie. De politie ziet Terry als hoofdverdachte van deze aanslag ... Hoe kan hij zijn onschuld bewijzen?

Technische specificaties DVD:
Regie: Curtis Hanson (8 Mile, L.A. Confidential)
Cast: Steve Guttenberg (It Takes Two, Three Men and a Baby, Police Academy), Elizabeth McGovern (The House of Mirth, The Wings of the Dove), Isabelle Huppert (8 Femmes, La Pianiste)
Lengte: ca. 108 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Audio: Engels, Duits, Italiaans, Spaans mono
Ondertiteling: Nederlands, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans, Deens, Zweeds, Noors, Fins (optioneel aan/uit)
16:9 breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)

Extra's op de DVD:
• trailerVALDEZ HORSES

Chino is een eenling, niemand wil contact met deze halfbloed. De verlaten prairie is zijn huis. Met het fokken van zijn prachtige paarden verdient hij zijn geld. Niemand valt hem hier lastig. Plotseling staat de jonge Jimmy voor zijn deur en vraagt om een baantje en onderdak. Chino voelt er helemaal niets voor om de jongen in huis te nemen, maar geeft uiteindelijk toch toe. Hij leert Jimmy met paarden om te gaan, ze te berijden en te fokken. In hun passie voor de wilde paarden komen de twee keiharde eigenheimers dichter tot elkaar tot Chino verliefd wordt op de zus van een rijke rancher. Werk en liefde …. dat is vragen om problemen!

Technische specificaties DVD:
Regie: John Sturges (The Great Escape, The Magnificent Seven)
Cast: Charles Bronson (Death Wish 1 t/m 5, The Great Escape), Jill Ireland (Death Wish 2, Hard Times), Vincent van Patten (The Break, TV: Baywatch)
Lengte: ca. 93 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Full Frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels en Duits mono;
Ondertiteling: Nederlands, Engels en Duits (optioneel aan/uit)
Te koop op DVD vanaf 4 augustus 2004SLAM FROM THE STREET-VOLUME 3: NEW YORK CITY: BEST PLAYGROUND DUNKS

Centrum New York: het beste straatbasketbal, de beste dunks, het hardste beton, de gemeenste spelers, de mooiste acties. Legendes worden gemaakt, geëerd en verbeterd. Zwaartekracht kennen ze niet, geen limiet is te hoog: Smush Parker, Spyderman, Wyclef, The Big Ticket, Socks, Junie Sanders en Butter (The Voice of West 4th St. AKA The Cage) De 25 beste dunks van de beste spelers in hun spectaculaire spel flitsend achter elkaar op muziek van People Under The Stairs (Jappy Jap).

Technische specificaties DVD:
Regie: Jonathan Hock (Slam from the Street vol. 1&2) & Alastair Christopher (Slam from the Street vol. 5&6)
Cast: Smush Parker, Junie Sanders
Lengte: ca. 45 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Geluid Stereo
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 4 augustus 2004SLAM FROM THE STREET-VOLUME 4: WEST COAST: VENICE BEACH

Enkele meters van zee het beste basketbal dat voor te stellen is. ‘s Werelds coolste straatbasketbal spelers, als The Bone Collector, Captain Nappy, Reggie Cotton en The Vanilla Gorilla, demonstreren keer op keer hun spectaculaire keiharde dunks, onnavolgbare dribbels, sexy en flitsende bewegingen en hun beste blocks. Elke wedstrijd is een feest met topbasketbal en coole hip-hop. Helemaal spectaculair wordt het met de speciale gasten die het beste naar boven brengen: J. Ro of Tha Liks, Mekhi Phifer en vele anderen.

Technische specificaties DVD:
Regie: Jonathan Hock (Slam from the Street vol. 1 t/m 3)
Cast: Reggie Cotton, Captain Nappy
Lengte: ca. 42 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Geluid: Stereo
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 4 augustus 2004AIR STRIKE

Drugskartels grijpen alom de macht, hun brute geweld en gewelddadige overvallen lijken niet te stoppen. Een speciaal helikopterteam van goed getrainde en zwaar bewapende soldaten moeten het tij keren. Op missie diep in vijandelijk gebied gaan de afgetrainde Amerikaanse soldaten de strijd aan. Snelheid en effectiviteit zijn noodzakelijk... één verkeerd manoeuvre kan alles in gevaar brengen.

Technische specificaties DVD:
Regie: David Worth (Shark Attack 2 & 3, The Prophet's Game, Kickboxer)
Cast: Robert Rustler (Babylon 5, A Nightmare On Elm Street 2), Kitodar Todorov (Derailed)
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Geluid: Dolby Surround 2.0
16:9 (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 18 augustus 2004VENGEANCE

Frank heeft het zwaar... zijn vrouw heeft hem verlaten, zijn baas heeft hem ontslagen wegens fraude en zijn humeur wordt met de dag slechter. Als ook zijn huisbazin begint te zeuren knapt er definitief iets in hem en zij is het eerste slachtoffer. Zodra echter de zeer vrolijke Ziggy met haar ongure vriendje Walter uit het niets opduikt, lijkt alles te veranderen. Maar is Ziggy wel wie zijn beweert te zijn, zijn verloren dochter, of heeft zij hele andere plannen met deze gevaarlijke en uitgerangeerde burger?

Technische specificaties DVD:
Regie: Keoni Waxman (Sweepers, Almost Blue)
Cast: Jason Priestly (Cover Story, Eye of The Beholder, TV: Beverly Hills 90210), Louis Gossett Jr. (A Good Man In Africa, An Officer And A Gentleman), Laura Harris (Just The Ticket, The Faculty)
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Geluid: Dolby Surround 2.0
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 4 augustus 2004BLUE CAR

De mooie Meg gaat het echte leven ontdekken. Haar ouders scheiden, haar vader verdwijnt uit haar wereld en haar hard werkende moeder wordt in elkaar geslagen door haar nieuwe vriend. De jonge en onervaren Meg verandert in een onhandelbaar kind. Winkeldiefstallen zijn normaal en een gewoon gesprek wordt al snel een helse ruzie, tot... één van haar leraren zich opwerpt als "vriend"...

Technische specificaties DVD:
Regie: Karen Moncrieff (TV: Six Feet Under)
Cast: David Straithairn (L.A. Confidential, The River Wild), Agnes Bruckner (Murder By Numbers, TV: The Bold And The Beautiful)
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Geluid: Stereo
Full frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 4 augustus 2004

Extra's op de DVD:
• trailersMARTIAL LAW

Dodelijke kickboxgevechten, straten vol prostituees, drugs op elke hoek, dood en verderf op elke meter. De straten van Los Angeles zijn in handen van zwaarbewapende en levensgevaarlijke criminelen. De politie beschikt niet over voldoende mankracht, ook hun wapens zijn ontoereikend. Een nieuw soort agent moet de stad redden. Geen dienstpistolen, uniformen of messen maar martial arts. Door infiltratie en harde gevechten moeten de pooiers, drugsbazen en brutale dieven uitgeschakeld worden. Leuk bedacht maar... is er een kans van slagen tegen zo'n overweldigende georganiseerde misdaad?

Technische specificaties DVD:
Regie: Steve Cohen (Devil In The Flesh, TV: Law And Order)
Cast: David Carradine (Kill Bill 1 & 2, TV: North And South), Cynthia Rothrock (Sworn To Justice, Karate Tiger 2), Richard Brandes (The Killing Grounds, Party Line)
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Geluid: Stereo
Full frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 4 augustus 2004A GOOD NIGHT TO DIE

Maffiamoordenaar August schiet de verkeerde overhoop. Nu moet hij zelf vermoord worden. In deze wereld vol geweld, drugs en waanzin strijdt August, samen met zijn beschermer Ronnie, om te overleven. De keiharde werkelijkheid van deze gewelddadige maatschappij komt in al zijn facetten aan bod. Loyaliteit en vriendschap zijn de enige zaken die je overeind kunnen houden. Maar hoe lang kan je op je vrienden rekenen...

Technische specificaties DVD:
Regie: Craig Singer (Dead Dogs Lie)
Cast: Michael Rapaport (Deep Blue Sea, Beautiful Girls), Deborah Harry (My Life Without Me, Cop Land), James Russo (The Ninth Gate, Bonnie Brasco)
Lengte: ca. 99 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Geluid: Stereo
Full frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 4 augustus 2004

Extra's op de DVD:
• trailersTROJAN WARRIOR

Het onderonsje van kleine crimineel Theo met een prostituee wordt ruw verstoord door federaal agent Saunders. Hij dreigt hem om te brengen als hij niet getuigt tegen een van de kopstukken van de onderwereld, maffiabaas Armande Poroni. Hiermee staat hij bovenaan de dodenlijst van de georganiseerde misdaad. Wanneer Theo ternauwernood een aanslag overleeft roept hij de hulp in van zijn neef, Ajax. Aan hem de zware taak Theo uit handen van zijn belagers te houden en op tijd bij de rechtbank af te leveren. Drie bizarre dagen volgen.

Technische specificaties DVD:
Regie: Sjalk Silverstein
Cast: Stan Longidinis (Bloodfist III, Angel Town), Arthur Angel (Thank God He Met Lizzie, Metal Skin)
Lengte: ca. 95 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Geluid: Stereo
16:9 (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 18 augustus 2004

Extra's op de DVD:
• trailersSHOOTFIGHTER II

Vanuit de lucht lijkt Miami een rustige, vredige stad waar iedereen gelukkig is. Op de grond is de waarheid heel anders: drugs, geweld, afpersing, diefstal en moord. De freelance vechtmachines, die maar één credo hebben: "doden of gedood worden", zijn heer en meester als Shootfighters. Geregeerd door de onderwereld vechten zij dagelijks in illegale arena's voor de ogen van de criminele rijken der aarde.

Technische specificaties DVD:
Regie: Paul Ziller (Back In Action, Breaking Point)
Cast: Bolo Yeung (Shootfighter, Bloodfight, Ironheart), William Zabkal (Shootfighter, The Karate Kid)
Lengte: ca. 95 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Te koop op DVD vanaf 4 augustus 2004