:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: 24 SEASON 2
PERSBERICHT: 24 SEASON 2
Bron: Fox - Datum: 2004-08-13 - Geplaatst door: Werner
24 SEIZOEN 2
7-disc collector's boxset, breedbeeld, Dolby 5.1,
Geweldige extra's; een must voor liefhebbers!
Het volledige 2e seizoen te koop op 7 dvd's vanaf 24 september.

Een pracht van een release
Eindelijk kunnen de liefhebbers van 24 de hand leggen op deze langverwachte dvd-verzmelbox met het volledig tweede seizoen. Deze uitgave, in breedbeeld en Dolby 5.1, staat garant voor 24 uur meeslepende spanning en actie. Bovendien zijn er flink wat meer extra's dan in het eerste seizoen, waardoor deze boxset zeven in plaats van zes dvd's bevat.

Aantrekkelijke promotiepris voor 24 season 1!
Wie 24 pas later heeft ontdekt, kan nu zijn achterstand inhalen. Het volledige eerste seizoen is nu verkrijgbaar tegen een zeer aantrekkelijke promotieprijs. De ideale gelegenheid om 24 te ontdekken.

Altijd op het scherp van de snee
In 24 zakt de spanning nooit. Elke plotwending is mogelijk, geen enkel personage is veilig, je weet nooit hoe een aflevering zal aflopen. De uitwerking van het hoofdpersonage, Jack Bauer, is een waar juweeltje. Kiefer Sutherland is werkelijk in de huid van Bauer gekropen en het succes van de reeks wordt mede bepaald door de grote klasse van Bauer/Sutherland. 24 behoort ongetwijfeld tot de meest vernieuwende en meeslepende tv-reekse die we in jaren gezien hebben.

Synopsis seizoen 2
Ook in het tweede seizoen van deze topserie blijft de unieke format behouden, elke aflevering brengt precies één uur uit dezelfde dag, zodat ook het twwede seizoe precies één dag beslaat. In de climax van het eerste seizoen wist Jack Bauer (Kiefer Sutherland) als hoofd van de afdeling contra-terrorisme van Los Angeles een moordpoging op senator David Palmer (Dennis Haysbert) te verijdelen. Maar Jacks vroue Teri (Leslie Hope) werd wel gedood, en in dit tweede seizoen moeten Jack en z'n dochter Kim (Elisha Cuthbert) leren omgaan met dat verlies... Jack is inactief sinds het overlijden van zijn vrouw. Palmer is intussen president. En dan wordt Jack opnieuw gevraagd om een nieuw terroristisch complot dat de wereld bedreigt, te bestrijden.

Productinformatie koop-dvd
Titel: 24 season 2
Releasedatum: 24 september 2004
Genre: TV-serie
Leeftijd: 12
Speelduur: ca. 1031 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: 16:9 / 1.78:1
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands, Zweeds, Noors, Deens, Fins

Extra's dvd:
• Audiocommentaar op verschillende afleveringen
• 45 verwijderde scènes met audiocommentaar
• 3 featurettes
• Multi-angle featurettes


Recent nieuws van dezelfde bron