:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ANGEL SEIZOEN 4
PERSBERICHT: ANGEL SEIZOEN 4
Bron: Fox - Datum: 2004-08-18 - Geplaatst door: Werner
ANGEL SEIZOEN 4
David Boreanaz schittert opnieuw in seizoen 4!
Prachtige collector's box verkrijgbaar vanaf 24 september


Seizoen 4 is niets minder dan grensverleggende televisie. De beangstigende en tragische geschiedenis van Angel drijft ook in dit spectaculaire vierde seizoen de spanning ten top!

Unieke mix van horror en humor
Angel weet altijd het moeilijke evenwicht te bewaren tussen horror, komedie en actie, maar dit nieuwe seizoen is wel héél spannend. Dat neemt niet weg dat er ook nu weer flink wat te lachen valt en dat de kijker tal van verrassingen mag verwachten. Op het einde van seizoen drie was Angel (David Boreanaz) opgesloten in een doos gedumpt op de bodem van de oceaan door zijn zoon Connor (Vincent Kartheiser). Cordelia (Charisma Carpenter) was verdwenen en verhuisd naar een ander leven en Lorne (Andy Hallett) verhuisde naar Los Angeles om er z'n showbizcarrière in Vegas verder te zetten. Deze langlopende verhaallijnen diepen de relaties tussen de personages heel geloofwaardig uit en ondersteunen verrassende plotwendingen...

Seizoen vier: prachtig spektakel
Nadat Angel uit zijn graf in de oceaan kon worden bevrijd dankzij het speurwerk van Wesley, gaat hij eerst en vooral op zoek naar wat er gebeurd is met Cordelia. Haar terugkeer luidt echter de entree in van het Grote Kwaad in dit seizoen: het Beest... Seizoen vier zit vol schitterende momenten en met name het Beest zorgt voor vuurwerk. De personages Faith (Eliza Dushku) en Angels alter ego Angelus worden opnieuw geïntroduceerd in de reeks en zij binden de strijd aan met het Beest.Een aantal afleveringen geven de reeks in z'n geheel een nieuwe dimensie, zoals Spin The Bottle waarin de volledige cast terugkeert naar haar jeugdjaren om het geheugen van Cordelia te herstellen, en het duistere Supersymetry waarin we ontdekken hoe Fred in Pylea is terechtgekomen.

Productinformatie koop-dvd boxset
Titel: Angel Season 4
Releasedatum: 24 september 2004
Genre: tv-serie (horror/actie)
Leeftijd: 12
Lengte: circa 18 uur
Geluid: Engels, Frans Dolby Surround 2.0
Beeld: 16/9, aspect ratio 1.78:1
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels, Deens, Fins, Noors, Zweeds
Menutalen Engels, Frans

Extra's dvd:
• Audiocommentaar op verschillende afleveringen
• 6 Featurettes (60 minuten)
• TrailersRecent nieuws van dezelfde bron