:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: SEX AND THE CITY SEIZOEN 6
PERSBERICHT: SEX AND THE CITY SEIZOEN 6
Bron: Paramount - Datum: 2004-11-03 - Geplaatst door: Werner
De hipste serie aller tijden breidt er een eind aan.
Paramount Home Entertainment Benelux nog lang niet!


Vanaf 25 november 2004 ligt het zesde en allerlaatste seizoen van de hitserie Sex and the City in de winkels. Paramount Home Entertainment brengt de afleveringen uit op DVD in een zeer stijlvolle DVDbox. Op dit moment wordt de serie nog uitgezonden op NET5 en wekelijks kijken er gemiddeld een half miljoen mensen. Op televisie is het na dit seizoen echt afgelopen.

Paramount Home Entertainment biedt de mogelijkheid te kijken waar en wanneer je wilt. Echt afscheid nemen is dus zeker niet nodig. In het zesde seizoen maken Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha zich op voor een volgende fase. Nog steeds uitbundig, nog steeds geweldig, maar lang niet meer zo onbevangen. De meiden zijn er allemaal van overtuigd dat ze 'De Ware' hebben gevonden. Maar heeft het paradijs zijn prijs?

Sex and the City is een serie waarin absoluut geen blad voor de mond genomen wordt en waarin seks en mannen de klok slaan. Voor de laatste maal de liefdesavonturen van columniste Carrie Bradshaw en haar vriendinnen Samantha Jones, Charlotte York en Miranda Hobbes.

Populair
Met miljoenen fans over de hele wereld mag Sex and the City wel gerekend worden tot één van de beste (en hipste) televisieseries ooit. Inmiddels heeft Sex and the City veel internationale prijzen in de wacht gesleept en heeft zij al een aantal maal een Emmy Award gewonnen.

DVDbox seizoen 6
De DVDbox bevat alle 20 afleveringen van het laatste seizoen en heeft in totaal een speelduur van 600 minuten.

Is er nog meer liefde in Manhattan te vinden?
...Of betekent doorgaan ook weggaan?

Nog steeds uitbundig, nog steeds geweldig, maar lang niet meer zo onbevangen gaan onze schoonheden van Broadway een volgende fase in. In het zesde en laatste seizoen van de meervoudig bekroonde serie brengt columniste Carrie Bradshaw opnieuw het verloop van de bloedstollende rit in kaart die de 'dating scene' van New York vormt. De meiden zijn er allemaal van overtuigd dat ze 'De Ware' hebben gevonden.Maar heeft het paradijs zijn prijs?

Charlotte ontdekt dat verliefd worden heel wat gemakkelijker is dan zwanger worden; Sam merkt dat er meer dan één C-woord is; en terwijl Miranda erachter komt dat er ook een leven is zonder Lexington, moet Carrie kiezen tussen de Oude Wereld en de Nieuwe Wereld. Dus doe voor de (waarschijnlijk) laatste keer je Manolo's aan en volg deze vier toegewijde passionele vrouwen terwijl zij hun hoofd breken over de vraag: 'Is het feestje werkelijk over?'

Disc 1
1. To Market, To Market
2. Great Sexpectations
3. The Perfect Present
4. Pick-a-Little, Talk-a-Little
Disc 2
5. Lights, Camera, Relationship
6. Hop, Skip and a Week
7. The Post-it Always Sticks Twice
8. The Catch
Disc 3
9. A Women's Right To Shoes
10. Boy, Interrupted
11. The Domino Effect
12. One
Disc 4
13. Let There Be Light
14. The Ick Factor
15. Catch-38
16. Out of the Frying Pan
Disc 5
17. The Cold War
18. Splat!
19. An American Girl in Paris (Part Une)
20. An American Girl in Paris (Part Deux)

Complete serie in speciale shoebox
Paramount Home Entertainment heeft eerder al de seizoenen 1 t/m 5 van Sex and the City uitgebracht op DVD. Deze zijn nu verkrijgbaar in een speciale box: De Sex and the City Shoebox. De Shoebox bevat de seizoenen 1 t/m 5 en er is ruimte gelaten voor het opbergen van seizoen 6.