:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: WITSE SEIZOEN 1
PERSBERICHT: WITSE SEIZOEN 1
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2004-11-08 - Geplaatst door: Werner
Met een gemiddelde van 1.695.000 kijklustigen en een marktaandeel van 60% wist Witse begin dit jaar een aantal kijkcijferrecords te breken in TV-fictieland. Het nieuwe seizoen van Witse zal te zien zijn op de vertrouwde TV1 zondagavond vanaf 5 december 2004, de DVD van het eerste seizoen kent zijn première alvast nu al.

Witse, het verhaal van een eigenzinnige politieman vanaf nu verkrijgbaar in een mooie DVD verzamelbox waarin 13 afleveringen worden gebundeld op 4 dvd-schijfjes. Vanaf nu verkrijgbaar in de winkel!

WITSE
Witse is een 50-jarige gedreven rechercheur die wordt bevorderd tot Commissaris van de pas opgerichte Sectie Moord van de Federale Recherche in Halle. Hij is een oude rot in het vak en vanuit die ervaring handelt hij ook. Witse gaat tot op het bot en wat we samen met hem ontdekken is niet altijd even fraai maar herkenbaar. Hij maakt gebruik van alle geoorloofde middelen van de wet maar ook van de ongeoorloofde praktijken die zijn temperament hem ingeven. Dit leidt vaak tot de nodige spanningen tussen Witse en de intelligente hoofdcommissaris Ilse Van de Casteele. Witse leeft 100% voor zijn werk en dat heeft ook zo zijn gevolgen op persoonlijk vlak. Gelukkig vult zijn charmante assistent Dimi Tersago vaak zijn dode momenten�

Samenstelling WITSE box:
• DVD 1 : afleveringen DE OMMEKEER, DE BONAMI, HET HORLOGE en AFSCHEID
• DVD 2 : afleveringen LIEVE OUDJES, BIJKLUSSEN en LOESJE
• DVD 3 : afleveringen EEN OUDE ZAAK, DE HONDEN en MONICA's PASSIE
• DVD 4 : afleveringen DE VERGELDING, DE TIPGEVER DEEL 1 en DEEL2

De speelduur van de WITSE-box bedraagt ruim 650 minuten en is vanaf nu verkrijgbaar in de reguliere handel.


Recent nieuws van dezelfde bron