:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: WEEKEND MILJONAIRS
PERSBERICHT: WEEKEND MILJONAIRS
Bron: Universal - Datum: 2004-11-11 - Geplaatst door: Werner
WEEKEND MILJONAIRS OP DVD
Universal Pictures Benelux introduceert eerste Interactieve DVD in Nederland

Op 4 november heeft Universal Pictures Benelux de DVD Weekend Miljonairs, gebaseerd op het populaire, gelijknamige televisiespelprogramma gelanceerd. De release van deze eerste volledig interactieve DVD is een primeur voor de Nederlandse DVD markt.

Vanaf nu kan iedereen het succesvolle spel Weekend Miljonairs thuis spelen, onder de bezielende leiding van presentator Robert ten Brink. De DVD biedt de gelegenheid je kennis te testen en te kijken of je het felbegeerde virtuele miljoen kunt winnen. Om dat doel te bereiken moet je uiteraard eerst 15 vragen goed beantwoorden. De DVD Weekend Miljonairs biedt eindeloos speelplezier voor de hele familie!

Het spel
Weekend Miljonairs kan met meerdere mensen (1 tot 4 spelers) gespeeld worden en is geschikt voor alle leeftijden. Net als de tv versie geeft de DVD ook de mogelijkheid hulplijnen in te schakelen. Zo kun je het publiek om raad vragen, de 50:50 optie gebruiken of een van de drie virtuele vrienden bellen. De database bevat een grote hoeveelheid zeer uiteenlopende vragen.

DVD Interactive
Deze titel werd ontwikkeld met behulp van DVD-Extra Studio. Het gebruik van deze ontwikkelsoftware maakte het mogelijk een zeer hoogwaardig, volledig interactief product te maken. De DVD is in diverse andere landen w.o. Engeland, AustraliŽ, Frankrijk, Duitsland, ItaliŽ en Spanje al met enorm veel succes op de markt gebracht. Universal Pictures (Benelux) plant in de toekomst meer interactieve titels op de markt te brengen en is nu in onderhandeling over een pakket kindertitels.

Universal heeft er alle vertrouwen in dat de DVD een enorm succes gaat worden. Marcel van Berkel, Managing Director Universal Pictures (Benelux): "Wij zijn erg trots dat we deze succesvolle titel in Nederland mogen uitbrengen en daarmee de primeur van de eerste interactieve DVD voor onze markt hebben. Wij hebben er, mede dankzij de bekendheid van Weekend Miljonairs, alle vertrouwen in dat de DVD een groot succes gaat worden en verwachten dat deze titel de potentie heeft een echte hit te worden tijdens de komende cadeauperiode. Wij denken dat iedereen, net als wij, nauwelijks meer zal kunnen stoppen als ze het spel eenmaal gespeeld hebben."

Technische specificaties:
Releasedatum: 4 november 2004
Beeld: 4:3 full frame
Geluid: Dolby Surround 2.0