:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: 3PACKS
PERSBERICHT: 3PACKS
Bron: Fox - Datum: 2004-11-18 - Geplaatst door: Werner
3PACKS EN BOXSETS: EEN IDEAAL DVD-KADO!
De beste topfilms uit alle genres voor een zeer voordelige prijs

Niks leuker om tijdens de feestdagen kado te geven. Fox Home Entertainment heeft een schitterende collectie samengesteld met prachtfilms uit diverse genres. Een ideaal geschenk dat uren onbezorgd filmgenot garandeert: heerlijk om te geven en te krijgen!

Twee 3packs vol denderende actie!
Fasten seatbelts voor snoeiharde actie op kerst! In Die Hard 1 geeft de New Yorkse politieagent John McClane/Bruce Willis een groep terroristen en gijzelnemers lik op stuk in een wolkenkrabber. Snelheidsjunkies kiezen beter de bus in Speed 1, want Keanu Reeves, Dennis Hopper en Sandra Bullock zorgen voor een explosieve trip. Commando zit zo vol energie dat je je oplaadt in je luie stoel. Een klassieker met een geweldige Schwarzenegger die de strijd aanbindt met een dictator die z'n dochter heeft ontvoerd.
Het tweede 3pack gaat te water met Speed 2 Cruise Control: ook op zee is snelheid dodelijk! Broken Arrow van actie-expert John Woo voert John Travolta op in een dodelijk spektakel vol nucleaire actie. In Art of War baant Wesley Snipes zich als gevechtssportspecialist een weg door een superspannende plot. Met de gangsters van een Triade én de FBI achter zich aan, leeft hij zich ten volle uit.

Zalig koude kerstrillingen met het thriller 3pack
Knusjes op de bank om te griezelen met je allerliefste? Dan is het tijd voor Sleeping With The Enemy. Hierin verandert Julia Roberts alles - naam, uiterlijk, leven - om te ontsnappen aan de gevaarlijkste man in haar bestaan: haar echtgenoot. Unfaithful van Adrian "Fatal Attraction" Lyne verenigt Diane Lane, Richard Gere en Olivier Martinez in een dodelijke maalkolk van seks en geweld. What Lies Beneath van Robert Zemeckis met Harrison Ford en Michelle Pfeiffer is een bovennatuurlijke thriller met een verhaal dat je in je huwelijksleven niet wil meemaken.

Prachtige tekenfilms in het familie 3pack
Lekker met de (klein)kinderen voor de thuisbioscoop terwijl de kerstlichtjes fonkelen! De tekenfilm Anastasia voert je mee naar de tsarenfamilie en hun kwelduivel Raspoetin, en dat tegen het decor van het prachtige Parijs. Bartok The Magnificent, die de show steelt in Anastasia, trekt de lijn in z'n eigen film door: bijzonder mooie animatie die jong en oud zal bekoren. In Titan A.E. kunnen we volgen hoe een jonge held de planeet moet redden. Drie films vol spanning en ontspanning van de bovenste plank!

De beste oorlogsfilms
Drama, vriendschap en moed vormen de boventoon in drie prachtige oorlogsklassiekers die je niet mag missen. Men of Honor met Robert DeNiro en Cuba Gooding Jr. toont ons het meeslepende verhaal van de eerste zwarte US Navy duiker. Behind Enemy Lines met Gene Hackman en Owen Wilson brengt de aangrijpende geschiedenis van een gevechtspiloot die boven Bosnië wordt neergehaald. Tigerland van Joel Schumacher met Colin Farrell in de hoofdrol getuigt van het leven in trainingskamp Tigerland, de laatste halte voor Vietnam...

Liefde en drama met Leonardo DiCaprio
Romantiek tijdens de feestdagen? Daar horen Leonardo DiCaprio en Kate Winslet bij op de Titanic. Romantiek, liefde en noodlot in een van de beste films aller tijden, goed voor 11 Oscars en drie nominaties. Ook Romeo + Juliet, met DiCaprio en Clare Danes in de hoofdrol, laat ons delen in een prachtig liefdesdrama met de tekst van grootmeester Shakespeare, maar in een actueel decor. The Beach, opnieuw met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol, vertelt het verhaal van een jongeman die het geluk zoekt op een afgelegen eiland, maar in een schizofrene wereld van geweld en hippie-illusies terechtkomt...

Ook schitterende exclusieve boxsets voor een voordelige prijs
Prachtuitgaven voor cinefielen en liefhebbers


Alien Q
De boxset van de Alien Quadrilogy is synoniem voor urenlang huiveren bij een van de beste sciencefiction-saga's aller tijden. Alien is nog altijd een mijlpaal in de filmgeschiedenis en heeft hoofdrolspeelster Sigourney Weaver naar de absolute top gevoerd. Voor kijkers met sterke zenuwen en een goede smaak!

Omen Trilogy
Fans van het horrorgenre mogen deze fantastische boxset van de Omen-films niet missen. Het gezicht van Damian, de nieuwe antichrist, heeft wereldwijd voor slapeloze nachten gezorgd. Deze trilogie over de strijd tussen goed en kwaad is de klassieker bij uitstek van de horrorfilms. Een Special Edition in een schitterende uitvoering.

French Connection
The French Connection, goed voor vijf Oscars, blijft één van de beste politiethrillers ooit. Een onovertroffen Gene Hackman als speurder Popeye Doyle, de beroemde, bloedstollende auto-achtervolgingsscène en een ijzersterk script maken van The French Connection een harde, realistische film. Nu verkrijgbaar: de dvd-box met de twee French Connection films en één schijf met prachtige extra's zoals zeven verwijderde scènes en een schitterende BBC-documentaire over de grootste heroïnevangst ooit in de VS.

Cleopatra Special Edition
Een meesterlijke, historische film die met 4 Oscars werd bekroond, met Elizabeth Taylor en Richard Burton in glansrollen. Deze absolute filmklassieker wordt opnieuw uitgebracht in de extra lange, volledige versie (45 minuten meer filmgenot!) met schitterende extra's. Deze schitterende box bevat ook een bekroonde 2-uur durende documentaire over het maken van de film.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron