:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Columbia Tristar >> PERSBERICHT: SUPERBIT-TITELS JANUARI 2005
PERSBERICHT: SUPERBIT-TITELS JANUARI 2005
Bron: Columbia Tristar - Datum: 2004-12-02 - Geplaatst door: Werner
BAD BOYS SUPERBIT
TEARS OF THE SUN SUPERBIT

vanaf 13 januari in de winkel

Wie het neusje van de zalm wil en een film thuis wil bekijken die zo dicht mogelijk bij de masterversie staat, zal kiezen voor de Superbit. De verpakking oogt futuristisch met een zilverkleurig hoesje... alles ademt een high quality en hightech sfeer uit.

Ter herinnering: een Superbit DVD is een DVD waarbij met een digitaal encoderingssysteem de beeldkwaliteit geoptimaliseerd wordt en de keuze geboden wordt tussen DTS, DS of 5.1 Dolby Digital geluid. Dit nieuwe procédé werd ontwikkeld door een groep hightech ingenieurs van de Sony Digital Studio’s en bezorgt zelfs de meest veeleisende homevideoconsument een onvergetelijke ervaring. Door het verwijderen van de extra’s die een normale DVD meestal biedt, komt er ruimte vrij op het schijfje. Deze ruimte wordt gebruikt om dubbel zoveel bits te encoderen waardoor de kwaliteit van beeld en geluid nog verbetert.

Deze Superbit DVD’s zijn compatibel met alle DVD-spelers. Wat het geluid betreft, kan men kiezen tussen de originele Engelse versie DTS of Dolby Surround.

Wie nog meer info wil kan terecht op de officiële Superbitsite: www.superbitdvd.com