:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Focus Film Facts >> PERSBERICHT: THE TRIBE
PERSBERICHT: THE TRIBE
Bron: Focus Film Facts - Datum: 2005-01-20 - Geplaatst door: Werner
Op 12 april gaan wij deel 1 van seizoen 1 van de populaire Yorin serie The Tribe op DVD uitbrengen.

The Tribe gaat over een wereld waar na het uitbreken van een geheimzinnig virus er geen volwassenen meer in de wereld zijn. Nu moeten de kids, die immuun voor het virus zijn, zelfstandig zien te overleven in een Mad Max-achtige omgeving. Ze organiseren zich in verschillende "Tribes", met allemaal hun eigen, unieke codes en tatoeages. Veel Tribes leven in anarchie, maar ´The Mallrats´, zijn afkerig van het geweld van andere stammen en proberen een fatsoenlijk bestaan voor iedereen op te bouwen. Geen makkelijke taak, want het is keihard knokken om te overleven. Zonder ouders moeten de kids zelf ook alledaagse problemen zien op te lossen zoals ruzie, verliefdheid, eenzaamheid en onzekerheid.

Deze serie wordt nu door Yorin uitgezonden op zaterdagmiddag en inmiddels zijn zij met het zesde seizoen bezig. Daarnaast heeft de internationale website www.tribeworld.com gemiddeld 30 miljoen hits per maand, is er een continue buzz van Tribe liefhebbers op het web en zijn er plannen om een ´Tribe Gathering´ in Nederland te organiseren. De doelgroep bestaat uit jongens en meisjes tussen de 12 en 18 jaar. Het spreekt juist jongeren van deze leeftijd aan omdat alledaagse problemen als ruzies, verliefdheid en sex bespreekbaar zijn.

De release zal bestaan uit 3 boxen, waarbij iedere box 2 schijven dus 8 dubbele afleveringen zal bevatten. Iedere box wordt met een tussenpoos van 2 weken gereleased. Doordat de release nog zover vooruit ligt heb ik nog geen zicht DVD´s maar aanvullende info is te bekijken op www.tribeworld.com en binnenkort op www.tribeworld.info. Ook het artwork is al gereed.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron