:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> RELEASEBERICHT: DECEMBER RELEASES
RELEASEBERICHT: DECEMBER RELEASES
Bron: A-Film - Datum: 2001-11-15 - Geplaatst door: Serge
YAMAKASI
Synopsis:
Ze zijn met z'n zeven en noemen zich de Yamakasi. Ze hebben een nieuwe straatsport ontwikkeld en proberen de stedelijke muren, daken en bruggen te veroveren. Vederlicht, soepel en snel springen ze van het ene gebouw naar het andere, glijden ze van de ene wand op de andere en trotseren alle gevaren. Om de rust in de buurt niet te verstoren, oefenen de Yamakasi vroeg in de ochtend. De inwoners denken echter dat het dieven zijn en raken in paniek. De politie bemoeit er zich mee, maar krijgt de Yamakasi maar niet te pakken. Bij de jongeren uit de buurt oogsten de Yamakasi daarentegen veel bewondering. Sommigen willen hen dan ook nadoen. Op een dag maakt de kleine Djamel (Nassim Faid) een lelijke val. De familie heeft dringend geld nodig om hem te laten opereren. De Yamakasi voelen zich verantwoordelijk en beslissen om een handje te helpen...

Releasedatum: 4 december 2001CRIME AND PUNISHMENT IN SUBURBIA
Synopsis:
Roseanne is het populairste meisje van de klas. De mysterieuze Vincent is geobsedeerd door haar en fotografeert haar in het geheim. Zo komt hij erachter dat haar leven thuis heel anders is dan haar imago op school: haar stiefvader is alcoholist en misbruikt Roseanne. Op een gegeven moment is de maat vol: Roseanne roept de hulp in van haar vriend die Roseanne en haar moeder voorgoed moet verlossen van de stiefvader.

Releasedatum: 4 december 2001COSTA! TV-SERIE
Aflevering 7: Zwoele nachten en Stripteasepillen
Annemiek wil in Salou haar 'chat-vriend' ontmoeten. Hij moet herkenbaar zijn aan rode gympen. Laat Bart die nou net aanhebben. Empire-propper Stuart gooit pilletjes in het drankje van Agnetha. De gevolgen zijn groots: een heftige striptease en een 'wilde' nacht met twee nerds.

Aflevering 8: Zwoele nachten, Betaalde liefde
De proppers van discotheek Costa besluiten het jaarlijkse beachvolleytoernooi eerlijk te zullen winnen. Héél toevallig komt echter Tommy's jeugdvriend Josse langs, die professioneel volleyballer is... Janet, terug van haar 'wereldcruise', zit in grote financiële problemen. Janet laat zich daarom inhuren om de vriendin te spelen van de verlegen Tijm. Maar dan komt Rens terug naar Salou. En die weet de betaalde aandacht die Janet aan Tijm geeft niet te waarderen...

Aflevering 9: Zwoele nachten voor een Sprookjespaar
Janet en Rens willen door een enorme ruzie niet samen meedoen aan de danswedstrijd. Ze zoeken ieder hun eigen danspartner: Tommy en Frido. Robin ontmoet zijn oude vlam Anna, die 15 jaar na hun afscheid hem opzoekt. Maar dat ze getrouwd is, vertelt ze hem niet.

Aflevering 10: Zwoele nachten, Ware liefde
Janet en Rens gaan trouwen. De spanningen lopen hoog op als Janet's moeder spontane Letty en Rens' bekakte ouders Adriaan en Dorothee elkaar ontmoeten. Haar Tommy en Bart hebben andere problemen: Miggy en Joyce. Hoe maak je twee trouwlustige vrouwen duidelijk dat een huwelijk er niet in zit. De Empire wordt tijdens Rens' vrijgezellenfeest op een onverwachte striptease getrakteerd.

Releasedatum: 13 december 2001BROTHERHOOD OF THE WOLF
Synopsis:
Brotherhood of the Wolf vertelt het ongewone verhaal over de Franse mythe rond "Het beest van Gévaudan". Dit monster zou meer dan 100 mensen hebben vermoord onder zeer mysterieuze omstandigheden. Het Jaar is 1766, tijdens het bewind van Koning Lodewijk XV. De boeren van Gévaudon zijn versteend van angst. Het rotsachtige landschap is vaak gehuld in een dikke mist en bloedstollende schreeuwen snijden door de lucht. Het gruwelijke beest is los en vermoordt alles wat voor zijn voeten komt. Vrouwen en kinderen worden volledig aan flarden gescheurd. Grote groepen jagers zetten de achtervolging in, maar zonder resultaat. Als het slechte nieuws het hof van Lodewijk de XV bereikt, praat zelfs heel Versailles er over, de koning raakt ongeduldig en besluit om Grégoire de Fronsac te sturen.

Releasedatum: 18 december 2001LUCKY NUMBERS
Synopsis:
Russ Richards heeft alles. Een groot huis, een Jaguar, en een vaste tafel bij de plaatselijke fastfood tent. En dat allemaal dankzij zijn sterstatus als weerman bij de provinciale omroep. Zijn enige probleem is dat hij alles heeft geïnvesteerd in een snowmobile dealerschap, tijdens een onwaarschijnlijk milde winter. De bank wil geld zien, en Russ heeft het niet. Hij komt samen met Crystal, zijn immorele, niet bijzonder snuggere geldjagende vriendin, op het idee de loterij op te lichten. Gezien Crystal de presentatrice van de loterij is, is het allemaal makkelijker dan het lijkt. Of lijkt het allemaal makkelijker dan het is?

Releasedatum: 18 december 2001