:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: HERBIE FULLY LOADED
PERSBERICHT: HERBIE FULLY LOADED
Bron: Buena Vista - Datum: 2005-11-02 - Geplaatst door: Werner
HERBIE FULLY LOADED
Te koop op DVD vanaf 23 november 2005

Herbie, het meest geliefde Volkswagen Kevertje, is eindelijk weer in actie! Na zijn succesvolle races in de jaren '70, '80 én '90, komt Herbie op een autokerkhof terecht. Daar wacht hij tot hij gereduceerd zal worden tot een hoopje oud ijzer. Maggie Peyton (Lindsay Lohan) doet niets liever dan racen. Hoewel haar vader (Michael Keaton) niet wilt dat ze ooit echt het racecircuit betreedt, doet hij haar een auto cadeau. Maar voor het budget dat Maggie krijgt kan ze zich enkel een tweedehandsauto permitteren... Zo ontmoet ze Herbie. Wanneer ze ontdekt dat Herbie een eigen willetje heeft en niet zomaar te temmen is, beseft ze nog niet goed dat ze dankzij hem misschien eindelijk haar droom zal kunnen waarmaken, in een echte NASCAR-race rijden net als haar broer. Samen met Kevin, een oude schoolvriend en garagist, weet ze Herbie klaar te stomen voor een aantal spannende en blitsende races. Herbie geeft het beste van zichtzelf en haalt nieuwe trucjes boven die iedereen met verstomming verslagen. Geen parcours is hem te moeilijk, geen race gaat hem te snel. Maar als Maggie zich laat verleiden tot een ritje in de "echte" racewagen van haar grootste concurrent Trip Murphy (Matt Dillon), gaat plots alles mis. Zal de vriendschap tussen Herbie en Maggie, onze favoriete kever terug in de strijd brengen? Deze nieuwe Herbiefilm laat opnieuw de spannendste races zien en tovert een lach en een traan op ieders wangen.

De hoofdrollen:
Herbie is geboren in 1963 in een Volkswagenfabriek als een kleine witte Volkswagen Kever met 2 strepen en het nr 53. Hij ziet er ongeveer zo uit als de andere wagens, maar heeft een gouden hart en de drive van een winnaar! Hij is voorbestemd om het te maken in Hollywood als auto-acteur! In 1969 maakt het publiek voor het eerst kennis met Herbie in de film Herbie The Love Bug. Meteen kent deze leuke Volkswagen, met eigen gevoelens en gedachten, een groot succes. Hierop komen nog 3 films Herbie Rides Again (1974), Herbie Goes To Monte Carlo (1977) en Herbie Goes Bananas (1980) uit met onze favoriete hoofdrolspeler. Maar ook op de televisie maakt hij zijn opwachting in een aantal televisiefilms. Dan slaat het noodlot toe. Herbie is nergens meer te bespeuren en zijn fans durven niet te vermoeden dat hij op een autokerkhof is terechgekomen... Nu, zoveel jaren later, is Herbie nog steeds dezelfde dolle kever. Hij heeft net zijn meest ambitieuze project voltooid: Herbie Fully Loaded. In de film doet hij alle stunts zelf en speelt hij achtereenvolgens maar liefst 4 rollen: Autokerkhof Herbie, Straatracer Herbie, Rij-jezelf-kapot Herbie en NASCAR Herbie. Herbie is helemaal terug!

Lindsay Lohan begon haar carrière als model in verschillende reclamefilmpjes, toen ze amper 3 jaar was. De overstap naar TV-series en films was vlug gemaakt. Haar eerste cinemarol was die in Disney's remake van The Parent Trap. Daarna volgden Freaky Friday, Confessions Of A Teenage Drama Queen, waarvoor ze ook de titelsong inzong en Mean Girls. In 2004 ontving ze de "MTV Movie Award for Female Breakout Star". Haar carrière zet ze voort zowel in de filmwereld als in de muziekwereld met haar volgende film Prairie Home Companion en haar eerste debuutalbum Speak.

Herbie Fully Loaded op DVD:
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Vlaams / Engels / Frans
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden.
Technische kenmerken: 1.85:1, 16x9
Genre: komedie
Duur: 97 minuten
Kwotering: alle leeftijden

Bonusmateriaal :
• Gesproken toelichting
- De film bekijken met gesproken toelichting van regisseur Angela Robinson
• Deleted scenes
- Irwindale Garage
- De slaapkamer van Maggie
- Maggie wint straatrace
- Chicken Shack
- Opening Deuken-derby
- Garage
- Intro: NASCAR race
• Deleted scenes met gesproken toelichting van regisseur Angela Robinson
• Origineel titelconcept met optionele geproken toelichting van regisseur Angela Robinson
• Bloopers
• Muziek en meer
- Muziekvideo First uitgevoerd door Lindsay Lohan
• Achter de schermen bij Disney
- Een kijkje bij de races
- Tegen alle regels in; Stunt uit Herbie Fully Loaded
- Herbie komt tot leven
- Gesproken toelichting