:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2006
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2006
Bron: Paradiso - Datum: 2006-01-11 - Geplaatst door: Werner
BUENA VIDA DELIVERY

Wanneer Hernans familie naar Spanje emigreert, blijft Hernan zielsalleen achter in Argentinië. Om de eenzaamheid te bestrijden, verhuurt hij een kamer aan de mooie Pato. Al snel worden Pato en Hernan geliefden. Maar dan komt ook Pato's familie "tijdelijk" bij Hernan inwonen. Ze beslui ten om van Hernans huis een donutbedrijfje te maken.

Genomineerd voor Zilveren Condor: Beste Debuut 2005, Leonardo Di Cesare

Genre: Tragikomedie
Cast: Ignacio Toseli, Mariana Anghileri, Óscar Núńez, Alicia Palmes, Sofia da Silva
Regisseur: Leonardo Di Cesare
Geluid: Originele Versie Dolby Digital 5.1 (Spaans)
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9
DVDtype: DVD 5
Speelduur: 96 min.
Releasedatum: 23 februari 2006

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarCITY OF MEN

City Of Men is de explosieve opvolger op het ongelofelijk succesvolle City Of God. Op deze dubbeldisc DVD kan je alle 9 afleveringen van de eerste twee seizoenen van deze wervelende TV-serie terugvinden. City Of Men is geschreven en geregisseerd door Kátia Lund, Fernando Meirel les en Paolo Lins (auteur van het boek waarop City Of God gebaseerd werd) De serie speelt zich af in een beruchte krottenwijk van Rio en vertelt het verhaal van 2 jonge tieners, die proberen te overleven in een klimaat van armoede, drugs en geweld. City Of Men combineert een scherp gevoel voor humor met een opzienbarende grimmige realiteit.

Genre: Actie/ Thriller
Cast: Darlan Cunha (City Of God, Golden Gate Palace II), Douglas Silva (City Of God, Golden Gate Palace II), Leandro Firmino (City Of God, Golden Gate Palace II), Jonathan Haagensen (City Of God, Golden Gate Palace II), Phellipe Haagensen (City Of God, Golden Gate Palace II), Alexandre Rodrigues (City Of God, Golden Gate Palace II), Roberta Rodrigues (City Of God, Golden Gate Palace II), Daniel Zettel (City of God)
Regisseur: Kátia Lund, Fernando Meirelles (City Of God)
Geluid: Portugees Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 (1.33:1)
DVDtype: 2x DVD 9
Speelduur: +/-270 min.
Releasedatum: 23 februari 2006

Episodes:
Disc 1:
• The Emperor's Crown
• The Man's Brother in-law
• The Post
• Uólace
• Joăo Victor
Disc 2:
• Saturday, The Two On Their Way To Brasil
• It Has To Be Now
• The Ordinares
• Hot SpotDRUM

Johannesburg, Zuid-Afrika. Jim Bailey is de erfgenaam van een zeer welgestelde Britse familie, die hun fortuin in de mijnindustrie heeft gemaakt. Hij lanceert het magazine Drum, een weekblad met een stevige portie misdaad, sport, roddels, muziek en seksschandalen. Een succesvolle mix want Drum bereikt al snel de grote massa. Maar wanneer Henry Nxumalo, een jonge Zuid-Afrikaan en Jurgen Schadeberg,een Duitse fotograaf, een overheidscomplot op het spoor komen, wagen ze al les om genoeg bewi js te verzamelen om het verhaal te kunnen publiceren. Terwijl Drum steeds populairder wordt bij de bevolking doet de regering er alles aan om Jurgen en Henry het zwijgen op te leggen.

Genre: Thriller
Cast: Tayne Diggs (Slow Burn, Basic, Equilibrium, The Way Of The Gun), Jason Flemyng (Layer Cake, The League Of Extraordinary Gentlemen, Snatch), Gabriel Mann (The Bourne Supremacy, The Bourne Identity, Buffalo Soldiers)
Regisseur: Zola Maseko
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 Anamorphic
DVDtype: DVD 5
Speelduur: 97 min.
Releasedatum: 23 februari 2006

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarGOJOE

Benkei, een dodelijke martial arts expert, zweert, na zijn bekering tot het Boedhisme, nooit nog een leven te nemen. Zijn geloof wordt erg op proef gesteld wanneer strijders van de Heike clan onthoofd worden door een onzichtbare kracht nabij de Gojoe brug. Geplaagd door de demonen uit zijn verleden en bijgestaan door zijn grafschendende sidekick Tetsukichi, probeert hij de duistere kracht die nabij Gojoe huist, te vernietigen. Die kracht blijkt de jonge krijger Shanao, een voormalig Heike leider, te zijn. Shanoa wil zijn clan laten bloeden voor de moord op zijn familie. Maar dat is buiten Benkei gerekend die zo snel mogelijk een eind wil maken aan de moorddadige terreur van Shanao.

Genre: actie / fantasy
Cast: Tadanobu Asano (Café Lumičre, Zatoichi, Ichi The Killer), Masatoshi Nagase (Suicide Club, Mystery Train), Daisuke Ryu (Graveyard Of Honor), Masakatsu Funaki (Godzilla: Final Wars, Tekken), Jun Kunimura (Kill Bill: Vol. 1, Ichi The Killer, Black Rain)
Regisseur: Sogo Ishii (Electric Dragon 80.000 V)
Geluid: Japans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9
DVDtype: DVD 5
Speelduur: +/- 138 min.
Releasedatum: 23 februari 2006

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarIN GOOD COMPANY

De 51-jarige Dan Foreman is geen gelukkig man. Na een bedrijfsovername moet hij zijn functie afstaan aan de 26-jarige Carter Duryea, een onervaren knul die meteen ook zijn baas wordt. Ook thuis wilt het niet vlot ten voor Dan: hij vindt een zwangerschaptest in de prullenmand en dat met twee tienerdochters in huis! Als zijn oudste dochter ook nog een relatie begint met zijn nieuwe baas, gaan de poppen helemaal aan het dansen.

Genre: komedie
Cast: Dennis Quaid (Flight Of The Phoenix, The Day After Tomorrow, Traffic, Frequency), Topher Grace (Mona Lisa Smile, Traffic, TV Series That '70s Show), Scarlett Johansson (The Island, A Good Woman, The Girl With A Pearl Earring, Lost In Translation), Marg Helgenberger (TV Series CSI, Erin Brockovich, Species 1&2, Bad Boys)
Regisseur: Paul Weitz (About A Boy, American Pie)
Geluid: Engels DTS / DD 5.1
Ondertiteling: Nederlands / Engels
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85:1)
DVDtype: DVD 9
Speelduur: 96 min.
Releasedatum: 23 februari 2006

Extra's:
• Verwijderde Scčnes met optioneel audiocommentaar
• Audiocommentaar van Paul Weitz en Topher Grace
• Cast & Crew
• S.Y.N.E.R.G.Y.: Stars, Youth, gettiNg older, rEal life, new yoRk locations, editinG, storY.THE GOOD SHEPHERD

Priester Daniel Clemens weet als geen ander de media te bespelen. Zijn public relations en zakelijk instinct hebben geen windeieren voor de Katholieke Kerk gelegd. Hij wordt ingeschakeld om de media aandacht te bedwingen bij een moordzaak waar priester Andrews bij betrokken lijkt te zijn. Overtuigd van Andrews onschuld, neemt hij diens parochie over en bundelt hij krachten met een ex-vriendin die nu een prime time TV journaliste is. Andrews pleegt zelfmoord, maar Clemens blijft overtuigd van zijn onschuld. Hij ontdekt een eindeloos spoor van corruptie en bedrog, dat hem weer naar de Katholieke Kerk leidt. Hij wordt opnieuw met zijn geloof geconfronteerd. Althans met datgene wat er nog van rest.

Genre: Thriller
Cast: Christian Slater (Mindhunters, Very Bad Things, Interview With The Vampire), Molly Parker (Waking The Dead, Wonderland), Stephen Rea (Michael Collins, Interview With The Vampire, The Crying Game)
Regisseur: Lewin Webb (second unit director Legends Of The Fall)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 Anamorphic
DVDtype: DVD 5
Speelduur: 90 min.
Releasedatum: 23 februari 2006

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar

UIT HET ARCHIEF