:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2006
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2006
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2006-02-03 - Geplaatst door: Werner
In deze nieuwsbrief alweer de releases voor maart.
Eind februari verwachten we de release van het RTL Nieuws Jaaroverzicht.

PERDITA DURANGO

Synopsis:
Perdita Durango is een sexy jonge vrouw die schaamteloos het leven overhoop gooit van een ieder die haar pad kruist. Romeo Dolorosa is een keiharde maar charmante gangster die banken berooft en handelt in lijken en illegale koopwaar. Wanneer maffiabaas Santos het wilde duo inhuurt om een vracht foetussen van Mexico naar Las Vegas te rijden, worden ze de meest gevreesde outlaws van het grensgebied. Ze kidnappen een stel keurige Amerikaanse tieners om hen in een geheim "Santeria" ritueel te vermoorden. Perdita Durango is een explosieve cocktail van zwarte humor, hartstochtelijke erotiek en satanische actie met in de hoofdrollen de vurige Rosie Perez (Fearless, It Could Happen To You) en de Spaanse superster Javier Bardem. Scenario naar de roman van Barry Gifford, de schrijver van Lost Highway. Een vergelijking met From Dusk Till Dawn is niets teveel gezegd!

Releasedatum: 7 maart 2006
Genre: Actie/Thriller
Speelduur: 120 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped, Dolby Surround 2.0OFFICER DOWN
L.A.P.D. has a new enemy... The police

Synopsis:
Als een BMW-bestuurder bij een stoplicht in Hollwood door een zwerver wordt doodgeschoten, staan rechercheurs Katherine Shaunessy en Gary Hill van de politie van Los Angeles (LAPD) voor een moeilijke taak. Na onderzoek blijkt dat de dader voor de derde keer een drugsdealer heeft omgelegd. De drugswereld wordt er aardig onrustig van. De politie overigens ook, als de getuige van de moord zonder problemen kan ontsnappen. Detective Shaunessy vermoedt dat er binnen de eigen gelederen een rotte appel zit. Ze ziet haar vermoedens bevestigd als haar huis wordt beschoten door een agent. Als de beide rechercheurs plotseling van de zaak worden gehaald, is Shaunessy vastbesloten om uit te vinden wat er aan de hand is. Ze komt erachter dat haar collega Hill samenwerkt met de daders. Maar voor ze hem daarmee kan confronteren, wordt haar familie gekidnapt. Hill krijgt nog één laatste kans om zijn collega te helpen en het kwaad uit te bannen.

Releasedatum: 7 maart 2006
Genre: Thriller
Speelduur: 85 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped, Dolby Surround 2.0MARTIAL ARTS BOX

Black Mask
Tsui (Jet Li) leeft al een paar jaar als gewone burger, maar werd ooit opgeleid tot professionele moordenaar. Als er in Hong Kong een drugsoorlog uitbreekt komt hij lijnrecht tegenover zijn voormalige collega's te staan. Om zijn vrienden te beschermen verhult hij zijn identiteit met een zwart masker. Uiteindelijk komt hij in een bloedstollende finale lijnrecht tegenover zijn oude mentor en meest geduchte tegenstander ooit te staan...

China Strike Force
Darren (Aaron Kwok) en Alex (Leehom Wang) behoren tot het elitekorps van de Chinese politie. Tijdens een modeshow Alex' vriendin wordt één van de gasten vermoord. Darren gaat onmiddellijk achter de vermoedelijke huurmoordenaar aan en Alex concentreert zich op de mysterieuze Japanse Norika (Norika Fujiwara) die iets uit de zakken van het slachtoffer haalt. Maar de verdachten laten zich niet zo makkelijk pakken... Zinderende achtervolgingen en spectaculaire gevechtsscÚnes volgen elkaar op in deze spetterende actiefilm.

John Woo's Once a Thief
Li Ann en Mac werden op jeugdige leeftijd geadopteerd door "The Godfather" van een machtige maffiaclan uit Hong Kong. Door hem werden ze opgeleid tot briljante criminelen. Als "The Godfather" beslist dat Li Ann met zijn zoon Michael moet trouwen en als de missies steeds meer geweld teweeg brengen, besluiten Mac en Li Ann te vluchten. Voordat ze weg kunnen komen volgt een keiharde confrontatie.

The Challenge
The Challenge speelt zich af in een wereld die door natuurrampen en economische malaise stuurloos is geworden. Er heerst complete anarchie en gewelddadige rebellen hebben de macht gegrepen. De koelbloedige moordenaar Bosco is een van de nieuwe machthebbers. Hij is geobsedeerd door Oosterse vechtsporten als middel om zijn machtspositie te verstevigen. Maar Jonas, de laatste getalenteerde leerling van Master Thach, laat het er niet bij zitten en zint op wraak... Een spectaculaire actiefilm met een heel grimmige sfeer en prachtig gefilmde gevechtsscènes.

Releasedatum: 7 maart 2006
Genre: Martial Arts
Speelduur: 377 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: NederlandsURBAN BOX

Wrecking Crew
The Wrecking Crew is een geheime bende seriemoordenaars die wordt ingehuurd door de overheid om af te rekenen met de criminaliteit op straat. De straten van Detroit worden geleid door de straatbendes bendes One Eleven Street Gang, de Tenth Street Locs en het Cartel. De One Eleven Street Gang en de Tenth Street Locs besluiten om samen te werken om zo het Cartel voor te blijven. Ze weten alleen niet dat er een groter gevaar op hun wacht! The Wrecking Crew is namelijk aangekomen in Detroit!

Criminal Intent
Divinci (James Belushi) en Rodriguez (Tupac Shakur) zijn twee top rechercheurs van de Metropolitan Police Department, die in hun vrije tijd wat "extra" bijverdienen met het verkopen van in beslag genomen drugs. Als ze een na een deal een undercover agent vermoorden en zelf de zaak moeten onderzoeken laten ze een zwerver voor de moord opdraaien. Hiermee begaan ze een enorme fout...

Hell's Kitchen
Bij een overval schiet Patty per ongeluk zijn vriend Hayden dood. Patty laat Johnny (Mekhi Phifer, I Still Know What You Did Last Summer) ervoor opdraaien. Johnny gaat de gevangenis in. Als hij na vijf jaar wordt vrijgelaten, is hij vastbesloten iets van zijn leven te maken. Haydens zus Gloria (Oscar-winnares Angelina Jolie), denkt echter nog steeds dat Johnny geschoten heeft op haar broer. Verscheurd door verdriet zint ze op wraak en gaat ze op zoek naar Johnny, om hem te vermoorden...

Urban Menace
Een gestoorde priester neemt wraak op het lokale criminele syndicaat voor de gewelddadige moord op zijn familie en voor het afbranden van zijn kerk. Diep in het afgezette gebied "The Downs" worden steeds meer criminelen vermoord door de preister Caleb. Harper, een corrupte politieman, is vastbesloten om de moorden te stoppen. En ook bendeleider Crow zal er alles aan doen om te zorgen dat Caleb zijn missie zal beëindigen.

Releasedatum: 7 maart 2006
Genre: Actie
Speelduur: 351 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: NederlandsCSI SPECIAL

Deze spannende dubbele aflevering begint in Miami en eindigt in New York. Henry Darius, een veroordeelde seriemoordenaar bekend een onopgeloste moord. Hij wordt van New York naar Miami gevlogen om precies aan te wijzen waar hij het lichaam begraven heeft. Maar het vliegtuig verongelukt als het Miami binnen vliegt. Henry Darius pakt zijn kans om te ontsnappen. Miami krijgt nu te maken met de seriemoordenaar. Detective Mac Taylor uit New York gaat in Miami op jacht naar Darius. Miami's Horatio is ook op zoek naar Darius na de vondst van een slachtoffer. Samen met het team van Miami proberen ze Darius te stoppen voordat hij zijn volgende slachtoffer maakt. De achtervolging leidt uiteindelijk weer naar New York. Waar het team van New York Mac Taylor en Horatio verder helpt met de jacht op de seriemoordenaar.

Releasedatum: verwacht eind maart
Genre: Thriller
Speelduur: 90 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: NederlandsCLASSIC COLLECTION: BLOOD ON THE SUN

Synopsis:
In Blood on the Sun kruipt James Cagney in de huid van Kranten editor Nick Condon. Gestationeerd in Tokyo tussen de twee wereldoorlogen in. Het verhaal begint als Nick de dubbele moord op een verslaggever onderzoekt. Hij komt achter informatie, dat als hij dit publiekelijk maakt, die extreme gevolgen heeft voor de rest van de wereld! Japan is een plan aan het smeden, ook wel bekend als het "Tanaka Plan", wat resulteerd in aanvallen op China, Korea en Pearl Harbour in de Verenigde Staten, als een springplank om over de gehele wereld te regeren. Hij moet eigenlijk de wereld waarschuwen, maar ook proberen in leven te blijven als de geheime politie achter hem aanzit. Een innemend verhaal, met het plot deels gebaseerd op waargebeurde verhalen, waarvan een deel al in de geschiedenisboeken is verschenen.

Releasedatum: 7 maart 2006
Genre: Drama/Actie
Speelduur: 98 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3 (1.33:1)
Geluid: Dolby Digital Mono 2.0CLASSIC COLLECTION: SNOWS OF THE KILIMANJARO

Synopsis:
De schrijver Harry Street (Gregory Peck) is gewond geraakt bij een jacht in Afrika. Door zijn verwondingen flitst zijn leven aan hem voorbij als zijn koortsige gedachten afdwalen naar zijn enige grote liefde Cynthia (Ava Gardner) die is overleden. En hoe schuldig hij zich voelt dat hij zijn carrière boven haar geluk stelde. Maar in zijn verwarde toestand is het zijn toegewijde vrouw Helen (Susan Hayward) die voor hem zorgt. Zij is er altijd voor hem om hem gerust te stellen en aan te moedigen. Desondanks wacht Helen nog steeds op het moment dat Harry inziet dat wat hij nu heeft beter is dan wat hij kwijtgeraakt is.

Releasedatum: 7 maart 2006
Genre: Avontuur
Speelduur: 113 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3 (1.33:1)
Geluid: Dolby Digital Mono 2.0CLASSIC COLLECTION: KRAKATOA EAST OF JAVA

Synopsis:
De Nederlandse Oost Indiers, laat in de 19e eeuw. Kapitein Hanson van de "Batavia Queen" bereidt zich voor op een expeditie. Zijn minnares, Laura, weet de locatie van een schipwrak dat eigendom was van haar ex man. In het wrak ligt een lading zeldzame parels. Een duiker en diving bell staan paraat aan boord van de Batavia Queen. Maar een rijksagent dwingt Kapitein Hanson om een groep gevangenen aan boord te nemen en op te sluiten in het scheepsruim. Het wrak ligt gevaarlijk dicht bij de uitbarstende vulkaan op het eiland Krakatoa, waar ook Laura's zoontje op school zit.

Releasedatum: 7 maart 2006
Genre: Speelfilm
Speelduur: 106 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3 (1.33:1)
Geluid: Dolby Digital Mono 2.0