:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> NIEUWSBERICHT: LILO & STITCH SE & ALIAS SEIZOEN 4
NIEUWSBERICHT: LILO & STITCH SE & ALIAS SEIZOEN 4
Bron: Buena Vista - Datum: 2006-03-01 - Geplaatst door: Werner
Zoals we reeds in de bespreking van Lilo & Stitch SE schreven, is er blijkbaar heel wat mis gegaan bij de productie van deze disc. We vroegen uitleg aan Buena Vista - en vroegen meteen ook eens in een moeite mee hoe het met de audio-dropout op Alias seizoen 4 zat - en kregen van hen het volgende antwoord (waarvoor overigens dank, Tom!):

m.b.t. Lilo & Stitch:

  • Het is wel degelijk de bedoeling dat de 'oude' disc 1 van Lilo & Stitch ook in de 2-disc Special Edition zit (dus lees: enkel de 2e disc is nieuw).
  • De fout die gebeurd is, is dat er ongewild toch een nieuwe disc is ontwikkeld vanuit BBK, maar dat die geen Frans bevat. Het ontbreken van het Frans is ook meteen de (enige) reden waarom we er bepaalde terug hebben gehaald en opnieuw voorzien van een correcte oude disc. Bijkomend probleem is dat ook de tekst op de inlay foutief de inhoud van de nieuwe disc aanduidt.
  • Om een lang verhaal kort te houden:
    - de oude versie is dus de goede
    - de inlay vermeldt verkeerd bonusmateriaal en dat passen we aan in een volgende druk.
  • Er zijn dus twee versies in omloop voor NL en VL consumenten en voor mensen die per se een andere willen, bestaat inderdaad de mogelijkheid om om te ruilen via de Disney servicelijn. Het telefoonnummer vanuit BelgiŽ is: 070 66 00 44, email: info@disneyservice.be


m.b.t. Alias 4:
M.b.t. Alias 4 zijn er inderdaad die problemen opgemerkt en er wordt momenteel onderzocht hoe die kunnen worden opgelost. Ik hou je daarvan zeker nog op de hoogte!