:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2006
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2006
Bron: RCV - Datum: 2006-05-23 - Geplaatst door: Werner
A HISTORY OF VIOLENCE
David Cronenberg regisseert Viggo Mortensen, Maria Bello en Ed Harris in deze beklemmende thriller...

Tom Stall leidt een rustig leventje met zijn echtgenote Edie en hun twee kinderen in een klein Amerikaans stadje. Een onverwacht en bloederig incident zet hem plotseling in de schijnwerpers als held. Door zijn verschijning in de media menen enkele uiterst dubieuze types Tom te herkennen als hun "oud collega" en "partner in crime" die jaren geleden ineens spoorloos verdween. Tom weet zijn familie heel lang voor te spiegelen dat de criminelen de verkeerde man voor zich hebben. Maar zijn geheime verleden dwingt hem tot het uiterste te gaan om zijn familie en nieuwe leven te beschermen...

DVD Specs:
Regie: David Cronenberg (eXistenZ, The Fly, Videodrome)
Cast: Viggo Mortensen (The Lord Of The Rings Trilogie, A Perfect Murder, G.I. Jane), Mario Bello (Assault On Precinct 13, The Cooler, Coyote Ugly), Ed Harris (The Hours, A Beautiful Mind, The Truman Show, The Humain Stain)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Genre: thriller
Speelduur: ca. 92 minuten
Te koop op DVD vanaf 7 juni 2006

Extra's op de DVD:
• Geanimeerd selectie menu
• Scene 44,deleted scene: The Unmaking of Scene 44
• Act of Violence (ca 66 minuten in 8 hoofdstukken)
• Violence’s History: United States
• Too commercial for Cannes
• Commentaar van David Cronenberg
• Originele film vs. internationale film
• Bioscooptrailer
• Trailers
• Verborgen extra's



THE BIG WHITE
Een 'ijskoude' komedie met Robin Williams, Holly Hunter en Woody Harrelson

Paul Barnes zit tot aan zijn nek in de schulden en is tot overmaat van ramp getrouwd met Margaret, die hem de huid vol scheldt vanwege haar Gilles de la Tourette-aandoening. Wanneer Paul per toeval op een bevroren lijk in een afvalcontainer stuit, komt hij op het bizarre idee om dit lijk door te laten gaan als het lichaam van zijn vermiste broer Raymond. Met diens levensverzekering van $ 1 miljoen kan hij zijn schuldeisers afbetalen en zijn vrouw van gepaste medische hulp voorzien. In plaats van opluchting worden zijn problemen alleen maar groter. De verzekeringsman gelooft hem niet ้n de moordenaars van de dode duiken op om het lijk op te eisen. Kortom... complete chaos!

Regie: Mark Mylod (Ali G In Da House, Cold Feet (TV))
Cast: Robin Williams (One Hour Photo, Patch Adams, Insomnia), Holly Hunter (Thirteen, The Piano, The Firm), Woody Harrelson (EdTV, Indecent Proposal, The People Vs Larry Flynt)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Genre: komedie
Speelduur: ca. 105 minuten
Te koop op DVD vanaf 21 juni 2006

Extra's:
• Trailers



ROBERT ALTMAN COLLECTION

Na de Anthony Minghella Box in mei verschijnt nu de tweede release uit de lijn met kwaliteitscollecties rond een aantal topregisseurs: De Robert Altman Collection. Een regisseur die zijn sporen meer dan verdiend heeft in de filmwereld en vele films en televisieseries op zijn naam heeft staan. In 2006 ontving hij als bekroning een ere-Oscar voor zijn hele oeuvre.

De box bestaat uit de volgende twee DVD's:
• Pr๊t-เ-Porter
• Cookie's Fortune

Te koop op DVD vanaf 14 juni 2006



BERLIN FILM FESTIVAL, OFFICIAL SELECTION BOX

De tweede release uit een nieuwe lijn met kwaliteitscollecties rond de mooiste films die prijzen hebben gewonnen op de grootste filmfestivals en award-uitreikingen.

De Box bestaat uit de volgende drie DVD's:
• Jackie Brown (Winnaar Zilveren Beer Best Actor 1998)
• Confessions Of A Dangerous Mind (Winnaar Zilveren Beer Best Actor 2003)
• Traffic (Winnaar Zilveren Beer Best Actor 2001)

Te koop op DVD vanaf 14 juni 2006



DRACULA DVD BOX

De complete trilogie nu verzameld in ้้n box! Met o.a. Omar Epps, Jonny Lee Miller, Jason Scott Lee en Rutger Hauer, geregisseerd door Patrick Lussier.

De Box bevat:
• Dracula 2002
• Dracula II: Ascension
• Dracula III: Legacy

Te koop op DVD vanaf 21 juni 2006



MIMIC DVD BOX

Urenlang gruwelen en spanning met de complete Mimic collectie! Kunnen de naar vers vlees hunkerende, gemuteerde kakkerlakken bestreden worden? De cast bestaat onder andere uit Mira Sorvino, Jeremy Northam, Josh Brolin en Amanda Plummer. De regie is in handen van onder meer Guillermo Del Toro (Blade 2).

Inhoud van de box:
• Mimic
• Mimic 2
• Mimic 3

Te koop op DVD vanaf 7 juni 2006



DOWN IN THE VALLEY
Edward Norton en David Morse in een spannende thriller.

Op het moment dat Toby Harlan tegenkomt bij een tankstation is ze direct verliefd. De mysterieuze man, die zich kleedt en gedraagt als een echte macho, en de jonge rebelse tiener beginnen een passievolle relatie. Toby's vader Wade is hier fel op tegen. Langzaam krijgt Harlan het hele gezin in zijn greep. Wade verbiedt Toby om nog langer met Harlan om te gaan. Als Harlan vervolgens Toby's jongere broertje ontvoert, barst de bom. Harlan ontpopt zich tot een geobsedeerde stalker met maar ้้n doel... wraak!

DVD Specs:
Regie: David Jacobson (Criminal, Dahmer)
Cast: Edward Norton (25th Hour, The Italian Job, The Score), Evan Rachel Wood (Thirteen, Simone, Little Secrets), David Morse (Proof Of Life, Dancer In The Dark)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Genre: thriller
Speelduur: ca. 90 minuten
Te koop op DVD vanaf 21 juni 2006

Extra's:
• Twee aanvullende eindes
• Trailers



DALTRY
Johnny Knoxville (Jackass) speelt de hoofdrol in deze komedie, die mede geproduceerd werd door Quentin Tarantino.

Daltry, de minst succesvolle ondernemer aller tijden! Ondanks zijn snelle voorkomen en zijn gladde praatjes zit zijn zaadhandel bijna aan de grond. Dan opeens staat zijn ex bij hem voor de deur, samen met zijn 14-jarige dochter. Daltry zal zijn leven op een rijtje moeten krijgen, terwijl hij tegelijkertijd worstelt met het vaderschap en ook nog eens moet proberen om zijn bedrijf van de afgrond te redden. Als dat maar goed gaat...

DVD Specs:
Regie: Katrina Holden Brons (Regiedebuut)
Cast: Johnny Knoxville (The Dukes Of Hazzard, Lords Of Dogtown, Men In Black II), Juliette Lewis (Starsky & Hutch, From Dusk Till Dawn, Cape Fear), Elizabeth Banks (The 40 Year Old Virgin, Spider-Man 2, Seabiscuit)
Lengte: 90 min.
Te koop op DVD vanaf 21 juni 2006



OUTSIDE PROVIDENCE
De gebroeders Farrelly schreven het script voor deze komedie met Shawn Hatosy en Alec Baldwin in de hoofdrollen.

Als Timothy Dunphy voor de zoveelste keer in aanvaring komt met de politie, wordt hij door zijn strenge vader naar een prep-school in Cornwall, Connecticut gestuurd, zodat hij zich kan voorbereiden op zijn studie. Op zijn nieuwe school voelt hij zich echter niet zo goed thuis, en heeft het binnen de kortste keren aan de stok met de directeur. Gelukkig maakt hij kennis met de mooie Jane, met wie hij een hoop tijd doorbrengt. Timothy begint langzaam te beseffen dat het tijd wordt om volwassen te worden, maar dat het minstens even belangrijk is om te weten hoe je een goede joint moet rollen.

DVD Specs:
Regie: Michael Corrente (American Buffalo, A Shot At Glory)
Cast: Shawn Hatosy (John Q, The Faculty), Alec Baldwin (The Aviator, Pearl Harbor), Adam LaVorgna (Blast, Monkey Trouble)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands
Genre: komedie
Speelduur: ca. 92 minuten
Te koop op DVD vanaf 7 juni 2006

Extra's:
• Trailers



WISHFUL THINKING
Romantische komedie met Drew Barrymore en Jennifer Beals.

Elk verhaal heeft drie kanten: jouw kant, mijn kant en de waarheid. En zeker in relaties is dit erg lastig. Max ontmoet Elizabeth en is meteen verliefd. Na een tijdje wonen de twee samen, maar als Elizabeth opeens over trouwen begint, krijgt Max het een beetje benauwd. Als Elizabeth dan steun zoekt bij zijn beste vriend Jack, wordt het Max allemaal te veel. Overal zoekt hij iets achter en zijn jaloezie groeit. Lena, een collega van Max, merkt dit en gebruikt zijn jaloezie om hem van Elizabeth los te weken en hem voor zichzelf te veroveren. Maar wie spreekt er nu de waarheid als het om de liefde gaat? En wie is de man bij Elizabeth...

DVD Specs:
Regie: Adam Park (Debuut)
Cast: Drew Barrymore (Charlie's Angels, Charlie's Angels: Full Throttle), Jennifer Beals (Runaway Jury), Desiree Casado (Gloria, Bed Of Roses)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands
Genre: komedie
Speelduur: ca. 90 minuten
Te koop op DVD vanaf 7 juni 2006

Extra's:
• Trailers



THE HOWLING IV: THE ORIGINAL NIGHTMARE

Als schrijfster Marie Adams een zenuwinzinking krijgt besluit haar man Richard dat het tijd is om eens lekker op vakantie te gaan. Ze huren een boerderij in het dorpje Drahko met de bedoeling om weer geheel te ontspannen. Maar zodra ze er aankomen heeft Marie het idee dat er iets mis is in het oude dorpje; ijzingwekkend wolvengehuil vult de nacht, vreemde wezens duiken op in de bossen rond hun boerderij en de dorpsbewoners gedragen zich wel heel vreemd. Richard denkt in eerste instantie dat Marie het zich inbeeldt, maar langzamer maar zeker legt Marie de lugubere waarheid over het dorp bloot...

DVD Specs:
Regie: John Hough
Cast: Romy Windsor, Michael T. Weiss (Profiler (tv)), Anthony Hamilton (Fatal Instinct)
Beeld: Full frame - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands
Genre: horror
Speelduur: ca. 98 minuten
Te koop op DVD vanaf 21 juni 2006

Extra's:
• Trailers



FALLOUT

Na een gigantische explosie komen vier werknemers van een bedrijf vast te zitten in de ouderwetse atoomschuilkelder van het flatgebouw waarin ze werken. Buiten woedt een allesvernietigende brand en zij moeten met weinig water en zonder voedsel zien te overleven. Dan, een vijftiger die zojuist zijn baan is kwijtgeraakt aan Will, een donkere man van in de dertig. Joseph, een jonge man die constant als een hondje achter Dan aanloopt en Rachel, de enige vrouw in het gezelschap en degene die Dan het slechte nieuws moest brengen. Stuk voor stuk verschillende persoonlijkheden, die samen worden geplaatst in een snelkookpan van emoties. Stuk voor stuk getraind als scherpe zakenlieden en niet bang om hoog spel te spelen, moeten zij hun persoonlijke conflict opzij zetten om zo te kunnen overleven.

DVD Specs:
Regie: Robert Palumbo (Debuut)
Cast: Claire Beckman (The Thing About My Folks), Mark Deakins (Judgment Day), Keith Randolf Smith (Backstreet Justice)
Beeld: Full frame - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands
Genre: thriller
Speelduur: ca. 87 minuten
Te koop op DVD vanaf 21 juni 2006

Extra's:
• Trailers



GUNSHY

Jake Bridges was ooit een succesvol journalist, maar is na jaren van mislukking aan lager wal geraakt. Als hij dan zijn vriendin in bed aantreft met een andere man knapt er iets in hem en zet hij het op een drinken. Vol woede en stomdronken komt hij in een caf้ruzie terecht, waar hij uit wordt gered door Frankie. Frankie is een charismatische, knappe, kleine crimineel, die werkt voor Mr. Lange. En Frankie vindt het verhaal van Jake zo interessant dat hij hem mee op sleeptouw neemt. Jake komt steeds dieper in het criminele milieu terecht. Dan ontmoet hij Melissa, Frankie's vriendin en de aantrekkingskracht die zij op Jake heeft maakt de weg terug totaal onmogelijk.

DVD Specs:
Regie: Jeff Celentano (Moscow Heat, Primary Suspect)
Cast: Michael Wincott (The Count Of Monte Christo, Along Came A Spider), Meat Loaf (The 51st State, Fight Club), Diane Lane (Unfaithful, The Perfect Storm)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Stereo
Ondertiteling: Nederlands
Genre: thriller
Speelduur: ca. 97 minuten
Te koop op DVD vanaf 21 juni 2006

Extra's:
• Trailers



THE CRIMELORDS

Tijdens een wilde achtervolging in Los Angeles stuiten twee agenten op een levensgevaarlijk en goed georganiseerd misdaadsyndicaat, The Crime Lords. Deze criminelen blijken connecties in Het Verre Oosten te hebben en de agenten gaan naar Hong Kong om de zaak te onderzoeken. Tussen de heerlijke vreemde geuren, exotische winkels, mooie verleidelijke vrouwen blijkt ook een enorm gevaar. Ze worden door de nauwe straten achtervolgd. Als ze in de buurt komen van het criminele centrum worden ze beschoten. De hel breekt nu pas echt los... Kunnen ze The Crime Lords ontmaskeren voor ze zelf vermoord worden?

DVD Specs:
Regie: Wayne Crawford (Snake Island)
Cast: Wayne Crawford (LAPD To Protect And To Serve), James Hong (Blade Runner), Frank Notaro (Ali, Kickboxer 5)
Beeld: Full Frame (4:3) - Geschikt voor alle Beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Surround, Engels Stereo
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Actie
Speelduur: ca. 95 minuten
Te koop op DVD vanaf 21 juni 2006

Extra's:
• Trailers


UIT HET ARCHIEF