:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> RELEASEBERICHT: RELEASES SEPTEMBER/OKTOBER
RELEASEBERICHT: RELEASES SEPTEMBER/OKTOBER
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2001-08-02 - Geplaatst door: Serge
DELIVERING MILO
Delivering Milo is een zeer originele en grappige comedy die onlangs De Zilveren Raaf heeft gewonnen op het 19de Internationaal Festival van de Fantastische Film te Brussel. Met in de hoofdrollen Bridget Fonda, Albert Finney, Campbell Scott, Lesley Ann Warren.

In het kort handelt Delivering Milo over Milo, die vlak voor zijn geboorte besluit dat hij niet geboren wil worden. Zijn bijna moeder was al aan het bevallen en plotseling stoppen de weeën. Elmore, de beschermengel van Milo besluit de jongen een dag mee naar de aarde te nemen, zodat hij kan wennen aan het leven. Als Elmore erin slaagt Milo te overtuigen om geboren te worden, dan mag hij als mens naar de aarde terugkeren. Lukt het niet dan blijft “ De Grote Deur” voor altijd gesloten en zullen er nooit meer baby’s geboren worden!

Deze film is op DVD verkrijgbaar vanaf 11 september.

De DVD is voorzien van de volgende features:
- Beeldformaat 16:9 anamorf
- Geluid Dolby Digital 5.1
- Trailers other DVD releasesSANCTIMONY
Sanctimony is een zeer spannende thriller in de lijn van films als Seven en American Psycho. Casper Van Dien, Michael Pare en Eric Roberts spelen de hoofdrollen in deze adembenemende film waarin de Monkey Maker- moordenaar Seattle heeft veranderd in een stad van doodsangst. Zijn eerste 6 slachtoffers zijn de ogen uitgestoken, de tweede 6 zijn de oren afgesneden en van de laatste 4 is de tong uitgerukt. Inspecteur Jim Renart en zijn partner Dorothy Smith onderzoeken het laatste slachtoffer en ondervragen de man die haar gevonden heeft, Tom Turner. Tom is een arrogante man die, op zoek naar de ultieme uitdaging bereidt schijnt te zijn alles te riskeren. Het kat–en-muis spel escaleert wanneer Renart’s zwangere vrouw wordt bedreigd. In een adembenemende climax komt het tot een schietpartij tussen Tom en Jim….

Deze film verschijnt op DVD op 11 september.
v Op de DVD zitten de volgende extra’s:
- Beeldformaat 16:9 Letterbox
- Dolby Digital 5.1
- Trailers other DVD releases
- TrailerTHE MISSIONARY & A PRIVATE FUNCTION
Vervolgens verschijnen The Missionary en A Private Function: in beide films vertolken Michael Palin, Maggie Smith en Denholm Elliott een hoofdrol.

Michael Palin speelde o.a. in verscheidene Monty Pyton klassiekers. Maggie Smith speelde o.a. in Sister Act 1 en 2, First Wives Club en speelt nu ook in de nieuwe Harry Potter and the Scorserer’s Stone. Denholm Elliot is bekend uit o.a. Bangkok Hilton en Indiana Jones and the last Crusade.

Beide DVD’s zijn 4:3, geluid dolby stereo en beschikken over trailers.PICKING UP THE PIECES
In Picking Up The Pieces heeft Tex (Woody Allen), een slager uit New York, een probleem. In een vlaag van jaloezie heeft hij zijn vrouw vermoord en in stukken gesneden. Onderweg naar de Mexicaanse grens verliest hij echter zijn hand. Een oude blinde vrouw vindt de hand en kan spontaan weer zien. Al snel wordt de plaatselijke kerk overspoeld met mensen die de ‘hand van de Madonna’ willen zien. Maar de priester, die verliefd is op de dorpshoer, vertrouwt de zaak niet. Tex en de sheriff willen allebei dat er iets aan ‘de hand’ gedaan wordt en de onvoorspelbare afloop blijkt zowel wonderbaarlijk als lachwekkend te zijn.

Met in de hoofdrollen: Woody Allen, Maria Grazia Cucinotta, Cheech Marin, David Schwimmer, Kiefer Sutherland. Special Guest appearances by Fran Drescher, Eddie Griffin, Andy Dick, Lou Diamond Philips, Elliot Could en Sharon Stone.

Deze bijzonder lachwekkende film is op DVD verkrijgbaar vanaf 16 oktober.

De DVD is voorzien van de volgende features (en heeft een window van 3 maanden):
- Beeldformaat 16:9 anamorf
- Geluid Dolby Digital 5.1
- Trailer
- Trailers other DVD releases
- Interviews
- Behind the scenesTHE SEA CHANGE
The Sea Change is een eigentijds romantisch verhaal vol humor. De hoofdpersoon is Rupert, een belangrijke zakenman uit Londen. Na een mislukt huwelijksaanzoek aan zijn vriendin Alison, heeft Rupert nog maar 24 uur om totaal te veranderen of de vrouw van zijn leven te leven te verliezen. Zijn problemen beginnen pas goed als hij van een zakenreis uit Barcelona terugkeert voor de verjaardag van Alison. Zijn vliegtuig moet uitwijken naar Madrid, hij wordt gearresteerd door de douane en ook ontmoet hij Chas, een sjofele aannemer. En deze toevallige ontmoeting zal Ruperts kijk op het leven voor altijd veranderen. Als een gelouterd man keert Rupert eindelijk terug naar Londen, maar nu moet hij nog Alison zien te overtuigen dat hij inderdaad ten goede is veranderd.

Deze grappige en romantische film is vanaf 16 oktober verkrijgbaar op DVD.

De DVD bevat de volgende extra’s (en heeft een window van 3 maanden):
- Beeldformaat 4:3
- Geluid Dolby Stereo 2.0
- Also available on DVD