:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: HETERDAAD SEIZOEN 2
PERSBERICHT: HETERDAAD SEIZOEN 2
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2007-05-09 - Geplaatst door: Werner
HETERDAAD SEIZOEN 2

Vanaf 15 mei is het 2de seizoen van de politieserie Heterdaad uit 1998 eindelijk op dvd - box verkrijgbaar! Eén van de belangrijkste redenen van het succes, was ongetwijfeld de herkenbaarheid van de serie. De dvd-box bestaat uit vier dvd's met daarop de 10 afleveringen van het 2de seizoen van Heterdaad goed voor 610 minuten kijkplezier!

Het tweede seizoen van Heterdaad bundelt 10 afleveringen (afleveringen 11 tot 20) op 4 dvd-schijfjes in een mooie dvd-verzamelbox:

DVD-1: afleveringen 11 en 12
DVD-2: afleveringen 13 en 14
DVD-3: afleveringen 15, 16 en 17
DVD-4: afleveringen 18, 19 en 20

Heterdaad was één van de meest gewaardeerde politieseries uit de Vlaamse televisiegeschiedenis en haalde tot meer dan anderhalf miljoen kijkers. De dvd-box Heterdaad is vanaf 15 mei verkrijgbaar in de reguliere handel. Uren kijkplezier voor de ganse familie. De BOB–reeks Heterdaad was in 1998 razend populair. Ze ging niet alleen over het oplossen van alledaagse criminele feiten. De achtergrond en de persoonlijkheid van de verdachten waren minstens zo belangrijk. Ook het Heterdaad–team werkte volgens het principe van begrip en inleving, gekoppeld aan een speurzin. Kortom, Heterdaad was een serie over gewone mensen van vlees en bloed.

De hoofdrollen werden vertolkt door GildaDe Bal, Jo De Meyere, Ben Van Ostade, Oswald Versyp, Dirk Tuypens, Kris Cuppens en Hans De Munter.Recent nieuws van dezelfde bron