:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> RELEASEBERICHT: RELEASES 4DE KWARTAAL 2007
RELEASEBERICHT: RELEASES 4DE KWARTAAL 2007
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2007-10-06 - Geplaatst door: Werner
Een verrassende line-up met superleuke kerstfilms voor het hele gezin, een paar sterke thrillers, comedies en de 14 films van meesterproducent Rob Houwer in 1 box. En wat te denken van Sportlets, de nieuwe hitserie op Nickelodeon die kinderen na het zien van de serie op tv aan het bewegen wil krijgen!SPORTLETS

Op 13 november a.s. zullen de eerste vijf afleveringen van Sportlets op dvd verschijnen. Sportlets wordt vanaf begin oktober op Nickelodeon op Prime Time uitgezonden, en is erp gericht kinderen meer te laten sporten. Sportlets is tevens genomineerd voor de Mipcom Licencising Challenge '07, waarvan komend weekend bekend zal worden of ze in de prijzen gaan vallen.Oktober releases (16-10-2007)

CSI seizoen 7 deel 1
Comeback Season
Til Lies Do Us Part
Living And The DeadROB HOUWER FILM COLLECTIE BOX

Alle 14 films die onder de noemer De Rob Houwer Film Collectie zijn uitgebracht in 1 box. Met als bonus "Het grootste van het grootste". De docu over "bioscoop Koning Abraham Tuschinski" en zijn Amsterdamse bioscooppaleis. Inclusief 36 pagina's tellend boekje over achtergronden en inside informatie van alle films.November releases (13-11-2007)

CSI NY Seizoen 3 deel 2
Open Window
Christies Revenge
Gangland: Bullets Over Hollywood
12 Dogs Of Christmas
Een heerlijke kerstfilm voor het hele gezin in een echte kerstverpakking: met kerstmuziek en kerstlampjes! Deze dvd mag natuurlijk niet onder de kerstboom ontbreken.
Christmas Dinosaur
Een leuke kerstfilm voor de jongste kidsDecember releases (4-12-2007)

TrailerParkBoys: The Movie
Thr3e
Send Round The SongVerwacht in januari

CSI seizoen 7 deel 2
Unrest (horror)
Straightheads (thriller)
Five Across The Eyes (horror)
Outsourced (romantische comedy)
LoveBox 4