:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2007
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2007
Bron: Universal - Datum: 2007-11-17 - Geplaatst door: Werner
I NOW PRONOUNCE YOU CHUCK AND LARRY

Alex: You guys have nothing to worry about, because you're a legitimate gay couple, right?
Larry: Oh, yeah, we're big-time fruits!
Chuck: I used to wrestle in high school and I loved it!

Home sweet homo
Een bureaucratische vergetelheid van brandweerman Larry, weduwnaar en vader van twee kinderen, zou hem wel eens zuur kunnen opbreken. Als hij sterft, en dat is met zijn job niet eens zo ondenkbaar, krijgen zijn kinderen niets. Daarom gaat hij een samenlevingscontract aan met Chuck, zijn collega en beste vriend. Een formaliteit, ware het niet dat hun welgevormde advocate hen waarschuwt voor de heersende heksenjacht naar fraudeurs. Inquisiteur van dienst is Steve Buscemi, die zich ervan wil vergewissen dat de stoere helden Chuck en Larry wel degelijk een heus homokoppel zijn... ιchte spuitgasten, als het ware. Wanneer Chuck noodgedwongen bij Larry intrekt om de schone schijn op te houden, laten de gevolgen zich natuurlijk raden...

Alles uit de kast
Chuck & Larry is een typische Adam Sandler-komedie. Grof gebekt en vaak op het randje, maar wel met het hart op de juiste plaats. Naast Adam Sandler, Kevin James en Jessica Biel passeert een keur aan bekende namen de revue, van Dan Aykroyd en Ving Rhames tot Richard Chamberlain, de Doornvogel die zich pas op latere leeftijd als homo outte.

Extra's:
• "Lachen werkt Aanstekelijk" Hysterisch grappige outtakes en dolkomische momenten met de cast!
• "Ik Verklaar U Nu Tot Man en... Man?" In de coulissen onthullen de acteurs u hun favoriete momenten uit de film.
• "Wie We Daar Hebben!" Adam en Kevin palaveren over de hilarische acteurs die een cameorolletje vervulden.
• "Stoppen, Vallen en Rollen" De hoofdrolspelers leggen uit hoe de gevaarlijke stunts uit de film precies in hun werk gingen!

Technische fiche
Release: 6 december
Genre: komedie
Met: Adam Sandler, Kevin James, Jessica Biel, Steve Buscemi, Dan Aykroyd
Regie: Dennis Dugan
Duur: 110'
Beeld: 1.85:1
Audio: Engels Dolby Digital 5.1AMERICAN PIE 6 BETA HOUSE

American Pie presenteert Beta House, de waanzinnigste Pie tot nog toe! Zet je schrap voor het meest hilarische en waanzinnige academiejaar aller tijden met American Pie Presents Beta House! Laat je door Dwight Stifler, zijn neef Erik, Mr. Levenstein (Eugene Levy), en de beruchte studenten van Beta House trakteren op het heetste, wildste en origineelse stuk Pie ooit!

Release: 13 december
Genre: komedie
Met: Eugene Levy, Christopher McDonald, John White, Steve Talley
Regie: Andrew Waller
Duur: 85'
Beeld: 1.85:1
Audio: Engels Dolby Digital 5.1THE OFFICE SEIZOEN 1 EN 2

The Office is de Amerikaanse bewerking van Ricky Gervais' pijnlijk grappige BBC-original. In zogenaamde mockumentary-stijl volgt de sitcom de lotgevallen van een groepje kantoorbedienden in een papierwarenbedrijf. Manager Michael Scott waant zichzelf een geboren leider en een geniale grapjas, maar is in wezen een zielige loser. Jim is een sympathieke flierefluiter die graag met zijn collega's dolt, met name de ambitieuze pluimstrijker Dwight. Pam is de nieuwe receptioniste die gelaten Michaels waanzinnigste grillen over zich heen laat gaan. Deze box bundelt de zes afleveringen van seizoen 1 en de 22 afleveringen van seizoen 2.

Release: 13 december
Genre: tv-serie
Met: Steve Carell, John Krasinski, Rainn Wilson, Jenna Fischer
Beeld: 16:9
Audio: Engels Dolby Surround 2.0

Extra's:
- deleted scenes en bloopers
- commentaren
- Workplace Webisodes
- "The More You Know": de cast parodieert boodschappen van openbaar nutGRAY MATTERS

In deze fijne romantische komedie volgen we de lotgevallen van een broer en een zus uit New York City die onafscheidelijk zijn van elkaar. Mensen zien hen zelfs als het perfecte koppel, maar wanneer ze allebei verliefd worden op dezelfde vrouw, is hun verrassing compleet. Een geestige komedie voor alle leeftijden, in de lijn van Tootsie en Broadcast, over trouw blijven aan jezelf.

Release: 13 december
Genre: romantische komedie
Met: Heather Graham, Tom Cavanagh, Bridget Moynahan, Alan Cumming, Sissy Spacek
Regie: Sue Kramer
Duur: 92'
Beeld: 1.78:1 - 16:9
Audio: Engels Dolby Surround 2.0 - Dolby Digital 5.1 - DTS

Extra's:
• Trailer,
• interview,
• B-roll,
• featuretteFIRST SNOW

Jimmy Stark, een handelsreiziger, krijgt op een godvergeten plek met autopech af te rekenen. Maar dat kan zijn humeur niet verknallen, hij is er inmiddels van overtuigd dat hij op het punt staat het eindelijk te gaan maken in het leven. Terwijl hij wacht op hulp, gaat hij langs bij een waarzegger die zijn gevoel bevestigt en hem verzekert dat er een meevaller op komst is. Maar net wanneer Jimmy's baas zomaar bereid blijkt om zijn project financieel te steunen, slaat de paranoia toe. Onverwachts duiken demonen uit zijn verleden op en bij de eerste winterkoude slaat de schrik hem om het hart. De waarzegger had hem immers ook voorspeld dat hij de eerste sneeuw niet zou overleven. Debuutfilm van Mark Fergus, de scenarist van Children Of Men.

Release: 13 december
Genre: drama
Met: Guy Pearce, Piper Perabo
Regie: Mark Fergus
Duur: 97'
Beeld: 2.35:1 - 16:9
Audio: Engels 2.0 - Engels Dolby Digital 5.1 - DTS

Extra's:
• Trailer,
• Interview,
• B-roll,
• featuretteDAGEN ZONDER LIEF

Wanneer Zwarte Kelly terugkeert uit New York, merkt ze dat er meer veranderd is dan haar haarkleur. Met uitzondering misschien van cafιbaas Nick, die nog altijd dezelfde is. Frederic heeft nu een vriendin en maakt plannen om te verhuizen. Kurt en Blonde Kelly wonen samen en hebben een zoontje van ιιn jaar. En Patrick, ie is niet meer. Herenigd met de oude vriendenbende, beseft Zwarte Kelly dat het leven tijdens haar afwezigheid gewoon doorging. En dat het nooit meer wordt zoals vroeger.

Release: 6 december
Genre: drama
Met: Wine Dierickx, Jeroen Perceval, Pieter Genard, An Miller, Koen De Graeve, Charlotte Vandermeersch
Regie: Felix Van Groeningen
Beeld: 16:9
Audio: Nederlands Dolby Surround 2.0 en 5.1, DTS
Ondertitels: Frans en Engels

Extra's:
• Trailer - 50 CC (afstudeerfilm van de regisseur)BRING IT ON 4 IN IT TO WIN IT

Acrobatische hoogstandjes, een pompende soundtrack en een nietsontziende competitie vormen de ruggengraat van deze gloednieuwe cheerleaderkomedie! Met hun lef en geestdrift domineren de bruisende East Coast Jets al jaren de Cheer Camp Championships. Dit keer worden ze echter uitgedaagd door de al even pittige West Coast Sharks. Met hun blitse moves en hippe grooves willen ze een gooi doen naar de titel. Maar dan slaat onverwachts het onheil toe. De aanvoersters van beide teams beseffen dat ze, om de hoofdprijs weg te kapen, zullen moeten samenwerken als nooit tevoren Laat maar komen! Bring it on!

Release: 13 december
Genre: komedie
Met: Ashley Benson, Michael Copon, Cassie Scerbo, Jennifer Tisdale
Regie: Steve Rash
Duur: 85'
Beeld: 1.78:1
Audio: Engels Dolby Digital 5.1HOUSE MD - SEIZOEN 3

Dr. Gregory House gedraagt zich als een cynische bullebak. De geniale manier waarop hij medische vraagstukken ontcijfert die zijn collega's voor een raadsel stellen, levert hem echter het grenzeloze respect van zijn team op. In het provocerende en inrigerende derde seizoen zetten onvoorspelbare gevallen de reeds gespannen relatie met zijn medewerkers nog meer onder druk. Ook zijn eigen gezondheid krijgt het hard te verduren.

Release: 6 december
Genre: tv-serie
Duur: 24 afleveringen
Beeld: 16:9
Audio: Engels Dolby Digital 5.1

Extra's:
• Opnamesessie voor de soundtrack van House met Band from TV
• Anatomie van een Aflevering: The Jerk
• Bloed, Naalden en Lichaamsdelen: De Rekwisieten van House
• Open House: Het Productiekantoor
• Bloopers
• Commentaar met het Creatieve Team achter de SerieDE JORDACHES BOEK II

In 1976 volgde De Jordaches (naar Irwin Shaws bestseller Rich Man, Poor Man) de lotgevallen van twee totaal verschillende broers: Tom en Rudy. Hun tegelijk hartverscheurende en hartverwarmende levensverhaal sloeg wereldwijd aan bij pers en publiek. Met zijn rijke, genuanceerde personages en kleurrijke culturele achtergrond breit Boek II een prachtig einde aan een epische familiekroniek, een saga die het concept van de miniserie definitief ingang deed inden bij het grote publiek. Boek II kwam in het seizoen 1976-1977 op de buis.

Release: 13 december
Genre: tv
Met: Peter Strauss, James Carroll Jordan, Susan Blakely
Regie: Lou Antonio
Duur: 21 afleveringen
Beeld: 4:3
Audio: Engels mono 2.0