:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: VALENTIJNSRELEASES
PERSBERICHT: VALENTIJNSRELEASES
Bron: Just Entertainment - Datum: 2007-12-20 - Geplaatst door: Werner
Just Entertainment presenteert: onverwacht kijkplezier voor Valentijnsdag

Valentijnsdag nadert... De dag van de liefde, lekker samen erop uit, een romantisch etentje bij kaarslicht om uiteindelijk samen op de bank een DVD'tje te kijken. Just Entertainment presenteert speciaal voor alle romantici een aantal leuke series! Kijkplezier speciaal voor hem, voor haar en natuurlijk ook iets wat beiden zal aanspreken. Valentijnsdag is nog nooit zo romantisch geweest.

Voor haar:

SALLY LOCKHEART MYSTERIES

De stoere Sally Lockhart, een creatie van de Britse auteur Philip Pullman, beleeft aan de lopende band spannende avonturen. Sally is een frisse en eigentijdse heldin, grillig, hartstochtelijk en dapper als een leeuwin. Of zoals Pullman het zelf zegt: "Ze kan niet alleen een bedrijf runnen maar ook paardrijden als een kozak en schieten als een scherpschutter." Jessica Fletcher pack your bags, 'cause Sally's here to save the day!
Voor hem:

WYCLIFFE SEIZOEN 1

Deze Britse detective speelt zich af aan de prachtige, door weer en wind geteisterde kust van Cornwall, helemaal in het zuidwesten van Engeland. Hoofdinspecteur Wycliffe geeft leiding aan een speciaal onderzoeksteam dat wordt ingeschakeld om een zeer ingewikkelde moordzaak op te lossen. Tijdens hun speurwerk stuiten Wycliffe en de zijnen op een web van leugens en bedrog en krijgen ze te maken met ontvoerders, brandstichters, psychopaten en andere angstaanjagende criminelen. Alleen door uitstekend teamwork zullen ze de daders kunnen grijpen...
Voor elkaar:
HOTEL BABYLON SEIZOEN 2

Hotel Babylon is geÔnspireerd op een roman van Imogen Edwards-Jones over wat zich allemaal afspeelt achter de schermen van de duurste hotels van Londen. De grote kracht van de serie bestaat uit een combinatie van factoren. Centraal staat de romantiek van het eeuwige komen en gaan van de meest uiteenlopende gasten in een luxe hotel. Het langverwachte tweede seizoen van Hotel Babylon voegt weer een aantal smakelijke ingrediŽnten toe, zoals pikante intriges, spannende verwikkelingen en een interessant team van hotelmedewerkers die elk zo hun eigen avonturen en geheimen hebben.