:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> B-Motion >> PERSBERICHT: RUSSIA-BBC SERIE
PERSBERICHT: RUSSIA-BBC SERIE
Bron: B-Motion - Datum: 2009-04-28 - Geplaatst door: Werner
RUSSIA, EEN VERHELDERENDE TV-SERIE

Attentie !
♦ BBC documentaire reeks!
♦ Bekend van Canvas!

Korte inhoud:
Russia is een prestigieuze vijfdelige BBC-serie waarin journalist en televisiepresentator Jonathan Dimbleby met scherpe blik, boeiende ontmoetingen en onthullende gesprekken met Russen van alle stand en rang, een compleet beeld schetst van Rusland: zijn politieke, economische en sociale toestand, zijn cultuur en geschiedenis, zijn landschappen en natuur.

Meer dan 16.000 km...
door negen tijdszones, van Moermansk in het noordwesten tot Vladivostok in het zuidoosten: dat is de afstand die Jonathan Dimbleby aflegt tijdens een epische reis door Rusland. Op zoek naar de realiteit achter Russische clichés en nieuwe onverwachte inzichten over de oude grootmacht, zijn vergane glorie en zijn hervonden trots.

Aan de ene kant is Rusland een land met een autoritair regime dat zichzelf probeert te moderniseren tot een olierijke economie, aan de andere kant is het ook een land van vrolijke mensen die volop gebruik maken van nieuwe mogelijkheden om oude problemen aan te pakken. En overal vind je de restanten en getuigen van een turbulent verleden.

Technische Informatie:
Label: B-motion
Format: 2 DVD
Speelduur: ca 294 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9 PAL
Genre: Documentaire
Geluid: Stereo Dolby 2.0
Kijkwijzer: AL