:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2009
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2009
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2009-11-10 - Geplaatst door: Werner
DREAD
Are you ready to face your fears

* Angstaanjagend en huiveringwekkend.
* Van de makers van Book Of Blood en The Midnight Meat Train
* Naar het verhaal van horrorlegende Clive Barker

Over de film
Stephen Grace (Jackson Rathbone, Twilight) is een student aan de filmacademie. Op een dag ontmoet hij de mysterieuze Quaid (Shaun Evans, Cashback), die een obsessie heeft voor angst. Deze weet Stephen ervan te overtuigen om met hem en hun klasgenoot Cheryl een (film-?)studie uit te voeren naar de diepste angsten van hun medestudenten. Maar al snel wordt het duidelijk dat Quaid een groot geheim uit het verleden met zich meedraagt. Zijn experimenten gaan steeds verder, waardoor de levens van Stephen en Cheryl veranderen in hun ergste nachtmerrie.

Cast: Jackson Rathbone (Twilight, Big Stan), Shaun Evans (Cashback, Boy A), Hanne Steen (Hamlet)
Regie: Anthony DiBlasi (Book Of Blood , Midnight Meat Train)
Releasedatum koop-dvd: 2 december 2009


SURVIVING EVIL
Six crew…Six days…No escape…

* Bloedstollende horror met onder andere Billy Zane (Titanic)

Over de film
Een TV crew arriveert op een Filippijns eiland om een documentaire te maken. Presentator en survival-expert Seb en zijn crew worden al snel opgeschrikt door angstaanjagende geluiden en schimmen, die zich door de bomen voortbewegen. Ze horen over de legende van de Aswang, huiveringwekkende wezens, die in de bomen leven, van vorm kunnen veranderen en jagen op menselijk vlees… en een voorkeur hebben voor het bloed van zwangere vrouwen. Als een van de crewleden zwanger blijkt te zijn, wordt de groep gedwongen zich te verdedigen tegen deze onvoorspelbare en bloeddorstige krachten. Seb heeft alle gevaren van de jungle al overleefd, maar kan hij zijn team beschermen tegen dit alles overtreffende onheil?

Cast: Billy Zane (Titanic), Natalie Jackson Mendoza (The Descent, Moulin Rouge!), Christina Cole (Casino Royale, Miss Pettigrew Lives For A Day)
Regie: Terence Daw
Releasedatum koop-dvd: 2 december 2009


DISTRICT 13 ULTIMATUM

* Luc Besson’s indrukwekkende vervolg op de actiehit Banlieue 13
* Van de producers van Transporter 1, 2 en 3.
* Explosieve actie en spectaculaire free running
* Ook op Blu-ray met High Definition beeld en geluid

Over de film
District 13 is een afgesloten getto en een vrijstaat, waar de macht is verdeeld over vijf rivaliserende etnische bendes, geleid door nietsontziende leiders. Deze bestrijden de politie en elkaar met explosief geweld om alleenheerser van District 13 te worden. Een invloedrijke projectontwikkelaar heeft commerciële plannen met het gebied en weet zich gesteund door het corrupte hoofd van de Geheime Dienst. Er wordt een geheime operatie gestart om de president over te halen drastische maatregelen te nemen om het probleem District 13 ‘op te lossen’. Rechercheur Damien en free runner Leito vormen een team en gaan op een levensgevaarlijke missie om de corrupte samenzweerders te ontmaskeren en District 13 van de ondergang te redden. Een onmogelijke race tegen klok begint.

Cast: David Belle (Banlieue 13, Babylon A.D.), Cyril Raffaelli (Banlieue 13, Live Free Or Die Hard), Daniel Duval (Scarface)
Regie: Patrick Alessandrin
Releasedatum koop-dvd/ Blu-Ray: 2 december 2009


NOTHING LIKE THE X-MAS HOLIDAYS
Er gaat niets boven Kerst vieren met je familie?!

* Grappige en hartverwarmende kerstfilm voor heel de familie
* Met onder andere Debra Messing (Will & Grace) en Alfred Molina (The Da Vinci Code)

Over de film
Er gaat niets boven Kerst vieren met je hele familie…toch?! Ook de hechte familie Rodriquez komt weer samen om gezellig de kerstdagen in het ouderlijk huis door te brengen. Het lijkt een samenzijn als elk jaar te worden, maar door onverwachte gebeurtenissen wordt het een Kerst om nooit te vergeten en komt de familie nog dichter bij elkaar te staan

Cast: Luis Guzmán (Traffic, Magnolia, Boogie Nights), John Leguizamo (Die Hard 2, Carlito's Way), Debra Messing (Along Came Polly, The Wedding Date, Will & Grace), Alfred Molina (Spiderman 2, Da Vinci Code)
Regie: Alfredo De Villa
Releasedatum koop-dvd: 2 december 2009


SPLINTER
It will get under your skin

* Van de regisseur van The Grudge 3.
* Winnaar van de Screamfest Festival Trophy: Best director & Best picture
* Met onder andere Shea Whigham (Pride & Glory, Fast and Furious 4, Bad Lieutenant 2009)

Over de film
Een jong stel dat met hun auto onderweg is, wordt gegijzeld door een ontsnapte crimineel en zijn vriendin. Als ze door een bos rijden, raken ze iets waardoor ze een lekke band krijgen. Terwijl ze de band vol stekels verwisselen, wordt de vriendin van de crimineel gestoken door het dood gewaande aangereden beest. Vanaf dat moment verandert hun leven in een ongekende nachtmerrie. Ze worden slachtoffer van een bloeddorstige stekelparasiet, die z’n nog levende slachtoffers transformeert in dodelijke dragers. Het jonge stel en de crimineel moeten zich verschansen in een verlaten benzinestation en zien samen te werken om deze hel te overleven

Cast: Shea Whigham (Pride & Glory, Fast And Furious 4, Bad Lieutenant 2009), Paolo Costanza (Scorched, 40 Days & 40 Nights, Road Trip), Jill Juneberg (Blade: The TV series)

Regie: Toby Wilkins (The Grudge 3)
Releasedatum koop-dvd: 16 december 2009


MY ONE AND ONLY

* Heerlijke romantische comedy.
* Renée Zellweger in een nieuwe glansrol.
* Met onder andere Kevin Bacon (Mystic River) en Chris Noth (Mr. Big, Sex And The City)

Over de film
Renée Zellweger speelt in haar nieuwste film de mooie en pittige Anne Deveraux. Als ze haar man, jazzmuzikant Dan (Kevin Bacon, Mystic River, Apollo 13), met een zangeres in bed betrapt, treurt ze niet maar neemt ze een radicaal besluit. Ze koopt eengloednieuwe Cadillac Convertible, zet haar twee zoons erin en rijdt vol grote plannen de zonnige horizon tegemoet. In haar pogingen een betrouwbare, maar ook rijke man te vinden komt ze verschillende aanbidders tegen van driftige militair dr. Harlan Williams (Chris Noth - Mr. Big, Sex And The City) tot vrijbuiter Bud (Nick Stahl, Sin City, The Thin Red Line) . Het wordt een luchtig avontuur waarin allen het nodige leren over liefde, ouderschap en het waarmaken van dromen.

Cast: Renée Zellweger (Chicago, Jerry Maguire, Bridget Jones's Diary), Kevin Bacon (A Few Good Men, Death Sentence, Mystic River), Chris Noth (Cast Away, Sex And The City)
Regie: Richard Loncraine
Releasedatum koop-dvd: 16 december 2009


UIT HET ARCHIEF