:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: VALENTINE'S DAY
PERSBERICHT: VALENTINE'S DAY
Bron: Warner - Datum: 2011-01-23 - Geplaatst door: Werner
VALENTINE'S DAY
Geen betere titel om onze Valentijnscampagne mee op gang te trekken dan deze Valentine’s Day. De meest romantische komedie van 2010 is vanaf 2 februari tijdelijk en exclusief te verkrijgen in een leuke Valentijn geschenkverpakking en aan een heel aantrekkelijke repro prijs!

In Valentine’s Day verweeft regisseur Garry Marshall (Pretty Woman) verschillende miniplots tot een sprankelend geheel. Verschillende koppels beleven het feest van de liefde op hun manier. Valentijn is de dag van de liefde, maar creëert ook verwachtingen, stelt relaties in vraag… . Het resultaat is een hartverwarmende en superromantische film. Marshall maakt daarbij gebruik van een indrukwekkende reeks steracteurs:

Julia Roberts speelt een marineofficier die voor haar geliefde een vlucht neemt van Irak naar Los Angeles. Bradley Cooper is verliefd op footballspeler Eric Dane, maar durft niet uit de kast te komen. Ashton Kutcher doet een huwelijksaanzoek aan zijn vriendin Jessica Alba, en ontdekt dat hij eigenlijk verliefd is op Jennifer Garner. Deze heeft op haar beurt een affaire met een getrouwde man, vertolkt door Patrick Dempsey. Shirley Maclaine speelt dan weer een oudere vrouw die aan haar man, Héctor Elizondo, opbiecht dat ze in het verleden een minnaar heeft gehad. Anne Hathaway wordt verliefd op haar collega Topher Grace en publiciste Jessica Biel kan maar geen date vinden. Emma Roberts overweegt om eens contact te maken met haar vriend Carter Jenkins en ten slotte is er het jonge, dolverliefde koppeltje Taylor Swift en Taylor lautner.

Je komt ogen tekort om al dat moois te aanschouwen. Valentine’s Day is een onvervalste feel-good movie en tovert ongetwijfeld een brede glimlach op je gezicht. Het cadeau bij uitstek voor Valentijn!Recent nieuws van dezelfde bron