:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: WINNIE DE POEH
PERSBERICHT: WINNIE DE POEH
Bron: Disney - Datum: 2011-07-30 - Geplaatst door: Werner
WINNIE DE POEH
Verkrijgbaar op Disney DVD vanaf 31 augustus 2011
 

Walt Disney Animation Studios presenteert met trots Winnie De Poeh, een gloednieuw avontuur van Poeh, Teigetje, Konijn, Knorretje, Kanga, Roe en niet te vergeten, Iejoor. Ontdek opnieuw het Honderd Bunderbos in deze hartverwarmende en originele familiefilm. Voeg je bij de geliefde beer en zijn malle maar trouwe vriendjes die je helemaal meenemen in hun wereld. Wanneer de sombere Iejoor zijn staart verliest, stuurt hij Uil en de hele bende op een dolle tocht om Iejoor te helpen, en Janneman Robinson te redden van de geheimzinnige Backson. Het wordt uiteindelijke een hele drukke dag voor een beer die gewoon op weg ging om wat honing te zoeken...

 

De film werd geïnspireerd door de geschreven verhalen van A.A. Milne (1882-1956), befaamd schrijver van verhalen en toneelstukken, die twee boeken en verschillende gedichten schreef over Winnie de Poeh en Janneman Robinson (genoemd naar de zoon van Milne). Zijn boeken bestaan uit allemaal kleine verhaaltjes, waarvan vijf als inspiratie dienden voor deze film. In de originele versie herken je de stemmen van John Cleese, Jim Cummings en talkshowhost Craig Ferguson.

 

Technische specificaties DVD

Speelduur: 63 minuten
Genre: Familie
Beeldformaat: 16x9, 1.78:1
Leeftijd: Alle leeftijden

Talenkeuze: Dolby Digital 5.1 : Nederlands / Frans / Engels

Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor slechthorenden

 
Bonus DVD:
• Niet-gebruikte scènes met inleiding van de regisseurs:
- "Het lied van het maagje"
- Konijns vrienden en kennissen
- Oorspronkelijke lejoor-iintro
- Oorspronkelijke Teigetje-intro
- Poeh op zoek naar een staart
• Korte bonusfilm "De ballade van Nessie"

The Ballad Of Nessie is een korte animatiefilm in de klassieke handgetekende stijl van Disney en speelt zich af in de prachtige Schotse hooglanden. De film vertelt het fantastische en kleurrijke verhaal van Nessie, het aardige monster van Loch Ness, en hoe zij en haar beste vriendje - het badeendje MacQuack - in het moerasland terechtkwamen, dat ze inmiddels hun thuis noemen. Het avontuur begint wanneer de hebzuchtige landeigenaar MacFroogle beslist om op diezelfde plaats een minigolfimperium te bouwen.
Recent nieuws van dezelfde bron