:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: FRIENDS
PERSBERICHT: FRIENDS
Bron: Warner - Datum: 2012-06-20 - Geplaatst door: Werner
FRIENDS: THE COMPLETE SERIES

Friends, The Complete Series, is voor het eerst verkrijgbaar op Blu-ray vanaf 14 november 2012. De ultieme verzamelset met alle 10 seizoenen - 236 afleveringen op 21 discs - volledig geremasterd in 1080p High Definition. Met meer dan 3 uur nieuw bonusmateriaal!

Friends is de meest succesvolle tv-serie op dvd aller tijden en een icoon van de populaire cultuur. De invloed van de serie strekt zich uit over tal van domeinen: van mode (het kapsel van Jennifer Aniston) over interieur (de comeback van de gelamineerde lijst) tot taalgebruik (een "Ross en Rachel relatie"). 10 jaar lang, van "the One Where It All Began" tot "the Last One", schreven Rachel Green, Ross en Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay tv geschiedenis die tot op vandaag miljoenen fans wereldwijd beroert. De nieuwe verpakking en de onuitgegeven extra's maken van deze box het perfecte eindejaarsgeschenk voor alle Friends fans.

Meer dan 3 uur aan nieuw bonusmateriaal
- True Friends: Documentaries: terugblikkende documentaires met nieuwe interviews over de tienjarige geschiedenis van de invloedrijke serie en hoe deze het culturele landschap tussen 1994 en 2004 veranderde.
- Friends From the Start: ontdek hoe de serie werd bedacht en hoe moeilijk het was om de perfecte cast en de juiste benadering te vinden.
- When Friends Become Family: bezoek de schrijvers en ontdek hoe ze aan de inspiratie kwamen voor de beroemdste afleveringen en populairste momenten uit de diverse seizoenen.
- Legacy of Friends: ontdek waarom de serie moest stoppen, wat zijn invloed op de popcultuur was en welke erfenis hij achterliet.
- De oorspronkelijke montage van 'The One Where Rachel Tells Ross': ‘The One Where Rachel Tells Ross’, hersteld in zijn oorspronkelijke vorm. De aflevering wordt ingeleid door Kevin Bright, die uitlegt waarom de episode in eerste instantie werd aangepast.
- Het oorspronkelijke script van ‘The One Where Rachel Tells Ross’
- Friends bij The Tonight Show with Jay Leno (2005)
- Friends bij The Ellen DeGeneres Show (2004)
- The Ones With More Friends: de langere versies van oorspronkelijke afleveringen.
- The One with the Never-Before-Seen Gags: deze nooit eerder vertoonde bloopercollectie werd oorspronkelijk voor de cast en crew gemaakt. Te grappig voor de dvd-versie, maar niet voor deze set.
- The Rembrandts – ‘I'll Be There For You’: officiële videoclip met de cast van Friends.

Meer dan 17 uur aan bonusmateriaal, afkomstig van de dvd's van Friends
- Friends Around the World: hoe wordt het fenomeen Friends wereldwijd beleefd?
- On Location in London: Friends brengt een bliksembezoek aan Engeland.
-The One That Goes Behind the Scenes: de volledige documentaire van een uur van Discovery Channel.
- Behind the Style: The Look of Friends: kostuumontwerpster Debra McGuire, haarstilist Jonathan Hanousek en make-upontwerper Robin Siegel belichten de mode, haarstijlen en make-up in Friends door de jaren heen.
- The Flaming Lips - Phoebe Battles the Pink Robots: videoclip met Lisa Kudrow, geregisseerd door Kevin S. Bright.
- Friends Final Thoughts: de cast en producenten kijken terug tijdens hun laatste werkdagen en na afloop van de productie.
- Nooit eerder vertoonde, ongemonteerde versie van Smelly Cat
- Matt LeBlanc - Joey Joey: videoclip.
- Commentaren bij 31 afleveringen.
- Friends of Friends: videogastenboek.
- Bloopers uit verschillende seizoenen.
- En nog veel meer!UIT HET ARCHIEF