:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: HISTORY RELEASES JUNI-JULI 2012
PERSBERICHT: HISTORY RELEASES JUNI-JULI 2012
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2012-07-03 - Geplaatst door: Werner
STORAGE WARS

Overal in Amerika staan opslagboxen van overledenen, van mensen die zijn verdwenen of die failliet zijn verklaard. Wat gebeurt er met de spullen in de opslagbox? Die worden per opbod verkocht. Maar de bieders mogen slechts een vluchtige blik op de inhoud werpen. Deze professionele opkopers zijn soms gokkers, soms detectives, maar altijd op hun hoede voor de concurrentie. Allemaal zijn ze op zoek naar spullen die op het oog waardeloos lijken maar in werkelijkheid veel geld waard zijn.

• Deze documentaire gaat op zoek naar verborgen schatten in opslagboxen

Releasedatum: 13 juni 2012
Speelduur: 405 minuten
Kijkwijzer: AL, grof taalgebruik


DE KOREA-OORLOG

De Korea-Oorlog was een oorlog van “eerste keren”: De eerste straalvliegtuigoorlog, de eerste oorlog waar het niet mogelijk was om op volle sterkte in de aanval te gaan, niet politiek noch militair, en het eerste slagveld van De Koude Oorlog. Het duurde drie jaar en kostte meer dan 2.000.000 levens van militairen en burgers. De regels voor het oost/west conflict gedurende de nucleaire tijd werden vastgesteld, het bracht een onwetende wereld dichter bij een volledige atoomoorlog dan ooit tevoren. Geschiedkundigen, slagveldveteranen en archiefopnamen onthullen de pijn, glorie en verschrikkingen van de oorlog.

• De pijn, glorie en verschrikkingen van 'de vergeten oorlog'.
• Een ontluisterend beeld door de ogen van veteranen en experts.
• Inclusief vele indrukwekkende archiefopnamen.

Releasedatum: 13 juni 2012
Speelduur: 176 minuten
Kijkwijzer: 12, angst


PAWN STARS SEIZOEN 1

Duik in de fascinerende wereld van het verpanden. De hitserie Pawn Stars geeft je een kijkje achter de schermen bij de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas, waar drie generaties mannen (grootvader, vader en zoon) hun expertise inzetten om de waarde te bepalen van zowel historische als obscure goederen. Van een Lincoln Convertible uit 1962 tot een door Chuck Berry gesigneerde Fender gitaar.

• Duik in de fascinerende wereld van het verpanden met Pawn Stars

Releasedatum: 25 juli 2012
Speelduur: 311 minuten
Kijkwijzer: 6, geweld, grof taalgebruik