:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: MILDRED PIERCE, ENTOURAGE, CURB YOUR ENTHUSIASM
PERSBERICHT: MILDRED PIERCE, ENTOURAGE, CURB YOUR ENTHUSIASM
Bron: Warner - Datum: 2012-08-14 - Geplaatst door: Werner
MILDRED PIERCE

Vanaf 15 augustus is de HBO-miniserie Mildred Pierce verkrijgbaar op DVD

Het houdt niet op bij HBO! Mocht de landbouw niet zo'n veelgeplaagde sector zijn, we zouden van een boerenjaar durven gewagen. Naast de deze zomer verschenen achtste seizoenen van Entourage en Curb Your Enthusiasm, is er nu ook de vijfdelige en alom geprezen miniserie Mildred Pierce op DVD. Reserveer ook al een plaatsje voor het tweede seizoen van Boardwalk Empire (5 september) en het eerste en enige seizoen van Luck (14 november).

Maar eerst: Mildred Pierce!
Wanneer HBO en regisseur Todd Haynes (I'm Not There) een topcast verzamelen (Kate Winslet, Guy Pearce, Evan Rachel Woods, Melissa Leo, ...) om de naturalistische roman van James M. Cain te verfilmen, dan weet je dat het resultaat niet minder dan uitstekend zal zijn. De miniserie was dan ook goed voor 5 Emmy's en 1 Golden Globe. Het verhaal speelt zich af in Glendale, Californië, in de jaren 30 van de vorige eeuw en vertelt de geschiedenis van Mildred Pierce, een huisvrouw uit de middenklasse. Mildred probeert om haar sociale positie en die van haar familie te handhaven tijdens de Grote Depressie. Ze raakt gefrustreerd door haar werkloze en overspelige echtgenoot en zet hem op straat. Mildred neemt het heft in eigen handen om zichzelf en haar kinderen te onderhouden, wat aanvankelijk perfect lijkt te lukken...

Extra's:
• Audiocommentaar met Todd Haynes, Jon Raymond & Mark Friedberg ENTOURAGE SEIZOEN 8

Maar er is meer ...
Want ondertussen ligt ook het laatste en achtste seizoen van Entourage in de winkel. Niet te missen voor wie zich al eerder verdiepte in de avonturen van Vince en co.

Als extra op de DVD vind je:
• Hollywood Sunset: A Tribute to Entourage
• Een terugblik op Entourage met exclusief behind-the-scenes beelden en interviews

CURB YOUR ENTHUSIASM SEIZOEN 8

En ook Larry David heeft besloten om ons te verblijden met een achtste seizeon van Curb Your Enthusiasm. Larry en zijn vrienden schoppen als vanouds vrolijk tegen allerlei schenen. Al doen ze dat deze keer vanuit de Big Apple.

De extra's op de DVD zijn:
• Leon’s gids voor NYC
• Rondetafelgesprek met Larry en de cast Recorded live at New York’s 92nd Street