:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Focus Film Facts >> RELEASEBERICHT: STIJGENDE KWALITEIT LINE-UP
RELEASEBERICHT: STIJGENDE KWALITEIT LINE-UP
Bron: Focus Film Facts - Datum: 2002-04-23 - Geplaatst door: Serge
Focus Film Facts gaat de komende periode een aantal zeer valide titels releasen. Op de AFM vakbeurs in CaliforniŽ zijn een aantal bloedcommerciŽle titels aangekocht. De toch al sterke line-up van Focus Film Facts zal worden aangevuld met de ijzersterke "dramedy" 'THE MAN FROM ELYSIAN FIELDS' met in de hoofdrollen: Andy Garcia (Ocean's Eleven, The Untouchables), Mick Jagger (Rolling Stones), James Coburn (Hudson Hawk, Maverick) en Julianna Marguiles (Ghost Ship). Van deze film, die in het najaar in Amerika in premiŤre zal gaan, wordt al gefluisterd dat een Oscarnominatie niet uit kan blijven. Het Nederlandse publiek zal in het eerste kwartaal 2003 kunnen genieten van een origineelverhaal van een mislukte schrijver die een baantje aanneemt bij een mannelijk escortbureau om zijn gezin te onderhouden.

Ook zijn de verwachtingen hoog gespannen van 'YOUNG ADAM' met Ewan McGregor (Star Wars, Moulin Rouge) en Tilda Swinton (The Beach, Vanilla Sky). Na de bioscooprelease in het voorjaar van 2003 is ook deze thriller in het najaar verkrijgbaar bij Focus Film Facts.

Maar eerst is dit najaar de beurt aan 'LOENATIK, DE MOEVIE'. Kinderen en hun ouders reageren uitzinnig op de TV-serie Loenatik over de belevenissen van prettig gestoorde bewoners van tehuis 'Zonnedael'.. De verwachtingen zijn hooggespannen, dus een succesvolle bioscooprelease van deze zeer lachverwekkende neder-komedie is een logisch gevolg. Uiteraard wordt de release op video en DVD groot aangepakt met medewerking van de acteurs Martin van Waardenberg, Karin van Horst, John Buijsman en Dick van Toorn.

Dit jaar heeft de reeds uitgebrachte titel 'Good Advice zijn kwaliteit in de verhuur al bewezen. 'The Stick Up' gaat ook de nodige resultaten boeken evenals later dit jaar de verrassende thriller 'Tangled'. Kortom met de line up van de Focus Film Facts titels zit het wel goed. Hou de berichtgeving in de gaten want Focus Film Facts gaat samen met de ondernemers sky high!


Recent nieuws van dezelfde bron