:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: MODERN FAMILY SEIZOEN 4
PERSBERICHT: MODERN FAMILY SEIZOEN 4
Bron: Fox - Datum: 2013-11-04 - Geplaatst door: Werner
MODERN FAMILY SEIZOEN 4

Seizoen 4 van de award winnende comedyserie Modern Family
Soms gek, soms hartverwarmend, maar altijd eerlijk en hilarisch.

Seizoen 4 van Modern Family, dé comedyserie die vier opeenvolgende Emmy Awards voor Outstanding Comedy Series kreeg, is vanaf vandaag beschikbaar op DVD. Ook in dit seizoen blijven de drie leukste gezinnen van televisie, de Pritchett-Dunphy-Tucker clan, elkaar kopzorgen bezorgen. Zoals we gewend zijn van Modern Family blijven de verhaallijnen even vermakelijk als controversieel.

Synopsis
Hoofd van de familie, Jay Pritchett, verwelkomt tijdens dit seizoen samen met zijn tweede vrouw, de temperamentvolle Gloria, hun eerste kindje. De komst van dit nieuwe familielid brengt veel verandering met zich mee voor iedereen, maar vooral voor Manny, het vroegwijze zoontje van Gloria. Hij heeft zijn moeder altijd helemaal voor zichzelf gehad. Claire, de volwassen dochter van Jay, beleeft de tegenovergestelde verandering samen met haar man Phil nu hun oudste dochter Haley het ouderlijk huis verlaat en gaat studeren. Een nieuw hoofdstuk vol verrassingen, want wat volgt zijn huizenverkopen, ongeplande oppasdagen en alles van overactieve hormonen tot karaoke in de baarmoeder.

Cast
Directors Jason Winer en Michael Spiller laten ook in dit seizoen de vertrouwde sterrencast van de Pritchett-Dunphy-Tucker clan stralen. Jay Pritchett (Ed O’Neill) staat nog steeds aan het hoofd van de familie samen met zijn vrouw Gloria Delgrado-Pritchett (Sofia Vergara). Ook blijven zijn kinderen, Claire Dunphy (Julie Bowen) en Mitchell Pritchett (Jesse Tyler Ferguson) hilarische momenten beleven samen met hun partners Phil Dunphy (Ty Burrell) en Cameron Tucker (Eric Stonestreet).

DVD Box
Maak jouw persoonlijke collectie compleet met deze vierde DVD-box van Modern Family. Seizoen 4 werpt een oprechte maar op-en-top hilarische blik op wat het betekent om een moderne familie te zijn. De DVD-box van seizoen 4 van Modern Family bevat verwijderde en alternatieve scènes en een Modern Family-gids voor het ouderschap. Exclusief voor de thuiskijker valt het leven achter de schermen bij deze hilarische familie te ontdekken met een drietal extra’s. Zo vertellen de schrijvers van Modern Family over hun persoonlijke verhalen waarop de verhaallijnen van seizoen 4 zijn geïnspireerd. Ook kun je meekijken hoe Sofia Vergara en Rico Rodriguez zich voorbereiden op de aflevering waarin ze het nieuwste lid van Modern Family verwelkomen. Tot slot geeft Eric Stonestreet (“Cam”) je de unieke kans om een dag lang zijn leven op de set te volgen.

Productinformatie DVD
Titel: Modern Family seizoen 4
Releasedatum: 16 oktober 2013
Genre: Comedy
Leeftijd: 16
Menu’s: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Formaat: DVD
Lengte: +- 580 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 widescreen 1.78:1

Extra’s:
• Verwijderde & alternatieve scènes
• Een nieuwkomer in de familie
• Een dag met Eric
• Een gids voor de moderne ouder
• De schrijvers van Modern Family
• BloopersUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron