:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: PRETTY LITTLE LIARS
PERSBERICHT: PRETTY LITTLE LIARS
Bron: Warner - Datum: 2013-12-31 - Geplaatst door: Werner
PRETTY LITTLE LIARS

Wie is ‘A’? Die vraag kunnen we zo stilaan bij het monster van Loch Ness, de Bermuda – driehoek en de Verschrikkelijke Sneeuwman zetten in het rijtje van grote mysteries op deze aardbol. Na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen kijken de inwoners van Rosewood allemaal in de richting van Aria, Spencer, Emily en Hanna, wiens vriendschap in dit tweede seizoen van Pretty Little Liars nog meer onder druk komt te staan. Geen twee zonder drie en daarom laat Warner Home Video vanaf 15 januari ook meteen het derde seizoen van deze succesreeks, waarvoor 3 miljoen Amerikanen per aflevering aan het scherm gekluisterd zijn, op jullie los! Na een lange zomervakantie lijkt de rust teruggekeerd in de leventjes van onze vier hoofdrolspeelsters, maar al snel wordt duidelijk dat lang niet alle problemen van de baan zijn...

Geen excuses meer dus om geen Pretty Little Liars marathon te organiseren in 2014! Pretty Little Liars seizoen 2 en seizoen 3 zijn vanaf 15 januari beschikbaar op DVD.

Seizoen 2
Iedereen in Rosewood wil weten wie Alison heeft vermoord. De namen Aria, Emily, Hanna en Spencer gaan over de tongen, en de meisjes moeten daarom noodgedwongen hun vriendschap in het geheim voortzetten. Is er dan geen enkele plek veilig voor het waakzame oog van “A”? Nu de relatie met hun ouders maar ook hun romantische relaties op de klippen lopen, overwegen de vier vriendinnen om hun geheim te onthullen, waardoor hun band steeds meer onder druk komt te staan. Wanneer het mysterie echter nog groter wordt, er nog meer slachtoffers vallen en de teksten van “A” nog dreigender worden, hebben de meisjes elkaar meer dan ooit nodig..

Cast: Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell
Genre: Drama / Mysterie / Thriller
Speelduur: 25 afleveringen van 60 minuten

Bonusmaterialen:
• Fashion's Guilty Pleasure,
• Men of Mystery,
• Unaired Scenes
• Packshots & screenshots

Seizoen 3
Een lange zomervakantie was precies wat Aria, Emily, Hanna en Spencer nodig hadden om over hun traumatische jaar heen te komen. Alles lijkt dan wel normaal, toch hebben de vier meisjes de gebeurtenissen nog niet helemaal verwerkt. Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en Alison is nu al bijna twee jaar dood. Wat begint als een poging om het verleden achter zich te laten, eindigt met een nieuwe nachtmerrie. Met de onthulling van bepaalde familiegeheimen komen er namelijk nieuwe, duistere mysteries aan het licht. Mysteries die de meisjes wanhopig willen oplossen om hun namen te zuiveren en de waarheid achter Alisons laatste dagen te weten te komen - en vooral om in leven te blijven..

Cast: Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell
Genre: Drama/Mysterie/Thriller
Speelduur: 24 afleveringen van 60 minuten

Bonusmaterialen:
• The "A" Network,
• The Lady Killer Episode,
• Bonus Webisodes,
• Unaired Scenes,
• Gag Reel
• Packshots & screenshotsRecent nieuws van dezelfde bron