:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Belga Home Video >> PERSBERICHT: THE HUNGER GAMES - MOCKINGJAY PART 2
PERSBERICHT: THE HUNGER GAMES - MOCKINGJAY PART 2
Bron: Belga Home Video - Datum: 2016-02-24 - Geplaatst door: Werner
THE HUNGER GAMES - MOCKINGJAY PART 2

Giftige mist, bloeddorstige gemuteerde wolven en een regeringsleger dat het op haar gemunt heeft, noem het op en Katniss Everdeen trotseert het allemaal. In Mockingjay Part 2, het epische sluitstuk van The Hunger Games-filmreeks, is onze heldin dan ook vastbesloten om Panem voor eens en altijd van het juk van President Snow te bevrijden! Ze kan daarbij opnieuw rekenen op de hulp van haar trouwe bondgenoten maar het gevaar loert om elke hoek... Met Jennifer Lawrence, momenteel in de running voor haar 2e Oscar, Donald Sutherland, Julianne Moore, Josh Hutcherson, Woody Harrelson, Elizabeth Banks en Liam Hemsworth bulkt de cast van de Hollywoodsterren en Francis Lawrence (The Hunger Games: Catching Fire, I Am Legend) is wederom regisseur van dienst.

Het spectaculaire The Hunger Games: Mockingjay Part 2 is vanaf 22 maart beschikbaar op DVD, 2-disc DVD Special Edition, 2-disc Blu-ray en 3D Blu-ray Combo Pack. Bovendien zijn vanaf dan ook volgende edities beschikbaar:
- The Hunger Games: The Complete Collection met de 4 Hunger Games-films!
- The Hunger Games : The Complete Collection – Ultimate Mockingjay Edition, met de 4 Hunger Games-films + meer dan 20 uur bonusmateriaal (waarvan 70 minuten nooit eerder vertoond bonusmateriaal van de hele saga!) + 4 limited edition Mockingjay-sleutelhangers. Een absolute must-have voor iedereen die Panem als z'n tweede thuis beschouwt!

Synopsis
Terwijl Panem meegesleurd wordt in een allesomvattende oorlog, maakt Katniss (Jennifer Lawrence) zich op voor de finale confrontatie met President Snow (Donald Sutherland). Samen met haar trouwste vrienden, waaronder Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) en Peeta (Josh Hutcherson), en een team uit District 13 beslist ze haar leven te riskeren om President Snow uit te schakelen. Snow heeft ondertussen maar één doel voor ogen: Katniss vernietigen. De dodelijke valstrikken, vijanden en morele keuzes die haar wachten, zijn erger dan alles wat ze ooit tegenkwam in de arena…

Bonus 2-disc DVD Edition: +/- 210 minuten
• Audio Commentary with director Francis Lawrence & producer Nina Jacobson
• Panem on Display: The Hunger Games: The Exhibition
• The Hunger Games: A Photographic Journey
• Trailers
• Pawns no More : Making The Hunger Games: Mockingjay Part 2
• Cinna’s Sketchbook: Secrets of the Mockingjay armor
• Welcome to the 76th Hunger Games: On Location in Atlanta, Paris & Berlin
• Going Rogue: The Cast
• Becoming Tigris
• UndergroundTerror: Battling The Lizard Mutts

Details DVD / Blu-ray / 3D Blu-ray:
Genre: Actie/Avontuur
Audio DVD : Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1, Bonus - English Dolby Surround 2.0
Audio Blu-ray: Engels Dolby Atmos, Frans DTS-HD MA 5.1
Ondertiteling: Frans/Nederlands
Speelduur film: 132 minuten (DVD) - 137 min (Blu-ray)
Beeldformaat: 3D blu-ray in 1.78, blu-ray en DVD in 2.40.


 


Recent nieuws van dezelfde bron