:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: WATERSCHAPSHEUVEL
PERSBERICHT: WATERSCHAPSHEUVEL
Bron: Universal - Datum: 2002-07-23 - Geplaatst door: Serge
Op 22 augustus introduceert Universal Pictures (Benelux) de eerste twee delen van Waterschapsheuvel op DVD, een twaalfdelige serie gebaseerd op bet succesvolle bock van Richard Adam dat in 1978 voor het eerst verfilmd werd.

In de serie Waterschapsheuvel worden wij meegenomen naar een dierenwereld waar wij leren over vrienden en vijanden. Het verhaal gaat over jonge pionierende konijnen die succesvol weten te overleven dankzij hun dapperheid, wijsheid en aanpassingsvermogen. Tijdens hun overlevingstocht beleven zij allerlei spannende avonturen.

Bij veel ouders zal de serie herinneringen opwekken aan bet boek van Richard Adam en de verfilming van Martin Rosen uit 1978. De prachtige handgeschilderde Engelse landschappen, de theme song "Bright Eyes" met ondersteuning van een volledig symfonisch orkest en bekende personages als Fiver, Bigwig en de klunzige meeuw Kehaar slepen de kijker mee in een uitbundige fantasiewereld. De serie vormt een uitgelezen kans om herinneringen op te halen en kinderen kennis te laten maken met de magie van Waterschapsheuvel.

In de loop van 2002 brengt Universal Pictures (Benelux) de volgende delen uit:
- Deel 1: Het Beloofde Land
- Deel 2: Het Makkelijke Leventje
- Deel 3: De Schaduwkant van Efrafa & de Overval
- Deel 4: Uitdagingen & Ontsnapping uit Efrafa
- Deel 5: Verdwaald
- Deel 6: Het Visioen

DVD specificaties:
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0 - Nederlands gesproken
Muziek: Soundtrack "Bright Eyes" door Stephen Gately (Boyzone), London Symfonisch Orkest o.l.v. Mike Batt