:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> RELEASEBERICHT: ELVIS LEEFT - DVD BOX
RELEASEBERICHT: ELVIS LEEFT - DVD BOX
Bron: Paramount - Datum: 2002-07-27 - Geplaatst door: Serge
Paramount Home Entertainment lanceert op 13 augustus een fantastische dvd-box met niemand minder dan Elvis Presley in de hoofdrol. De box bestaat uit vier klassiekers: Blue Hawaii, G.I. Blues, King Creole en Roustabout. De ideale manier om de King 25 jaar na zijn overlijden te herdenken.

In Blue Hawaii kruipt Elvis in de huid van Chad Gates. Chad is net ontslagen van zijn legerdienst en is dolgelukkig dat hij weer kan gaan surfen en rondhangen met zijn surfmaten en vriendinnetje. Zijn vader wil dat hij werk aanneemt bij een groot Hawaiiaans fruitbedrijf, maar Chad wil zijn eigen weg gaan. Zo neemt hij een job aan als reisleider bij het bureau van zijn vriendin.

Genre: musical-komedie
Regisseur: Norman Taurog (heeft maar liefst 114 films geregisseerd)
Cast: Elvis Presley (als Chad Gates); Joan Blackman (als Maile Duval); Angela Lansbury (als Sarah Lee Gates)
Oorspronkelijke releasedatum: 1961

Elvis geeft in G.I. Blues gestalte aan Tulsa McLean, een Amerikaans soldaat die in Duitsland gestationeerd is en ervan droomt om ooit een eigen nachtclub te runnen. Tulsa gaat een weddenschap aan met een vriend. Tulsa beweert de nacht te zullen doorbrengen met de clubdanseres Lili. Maar, Lili is niet zo gemakkelijk te veroverenů

Genre: romantische komedie/musical
Regisseur: Norman Taurog
Cast: Elvis Presley (als Tulsa McLaen); Julliet Prowse (Lili); Robert Ivers (Cookie)
Oorspronkelijke releasedatum: 1960

In King Creole stopt Danny Fisher (Elvis Presley), een jonge rebel, met zijn middelbare studies. Hij gaat als glazenwasser in een nachtclub werken, waar hij al snel tijdens een optreden zijn werkelijk talent kan tonen. Succes blijft niet uit en de grote crimineel Maxie Fields, wil hem vast in dienst om op te treden in zijn nachtclub King Creole. Danny weigert, maar merkt al snel dat Maxie geen nee aanvaardt.

Genre: Drama / Musical
Regisseur: Michael Curtiz
Cast: Elvis Presley (als Danny Fisher); Carolyn Jones (als Ronnie); Walter Matthau (als Maxie Fields)
Oorspronkelijke release: 1958

Charley Rogers (Elvis Presley) rijdt in rond op zijn motor op zoek naar optredens in kleine clubs. Zo probeert hij als bekend zanger door te breken. Zijn motor moet worden hersteld en hij vindt werk in de kleine bar van Maggie Morgan. Daar treedt hij enkele keren op waardoor de bar opnieuw succes boekt en niet gesloten moet worden. Als zijn motor klaar is, vertrekt Charley weer op pad. Of kan Cathy Lean hem overtuigen om toch te blijven?

Genre: Romantiek / Musical
Regisseur: John Rich
Cast: Elvis Presley (als Charley Rogers); Barbara Stanwyck (als Maggie Morgan); Joan Freeman (als Cathy Lean).
Oorspronkelijke release: 1964