:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: DICTE SEIZOEN 3 EN THE FALL SEIZOEN 3
PERSBERICHT: DICTE SEIZOEN 3 EN THE FALL SEIZOEN 3
Bron: Lumière - Datum: 2016-11-08 - Geplaatst door: Werner
DICTE SEIZOEN 3

Gebaseerd op het personage uit de misdaadromans van bestsellerauteur Elsebeth Egholm (Those Who Kill)

In dit derde seizoen zwicht de charmante Dicte eindelijk voor de liefde. Ze is getrouwd met Bo en heeft haar baan als misdaadjournaliste opgezegd om zich volledig te focussen op het schrijven van een boek. Wanneer Bo tijdens een fotoreportage in Libanon wordt gegijzeld, is haar enige prioriteit haar echt­genoot levend terug naar huis te brengen. Noodgedwongen gaat ze opnieuw aan de slag als journaliste en gaat ze ook de confrontatie aan met haar biologische vader. Dicte raakt al snel weer verwikkeld in zaken als euthanasie, gokverslaving, jaloezie en stalking. Naast een flinke dosis spannende crime krijgen we in dit derde seizoen ook meer inzicht in het persoonlijke verhaal van de personages.

"Een intelligente serie met een stevig vrouwelijke toets." - De Morgen

Technische specificaties 4-DVD box:
Herkomst: Denemarken, 2016
Speelduur: 10 x 45 min.
Taal: Deens
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1.
DVD release op 16 november 2016


THE FALL SEIZOEN 3

Het dodelijke kat-en-muisspel tussen hoofdrechercheur Gibson en seriemoordenaar Spector bereikt zijn angstaanjagende finale in dit derde seizoen van The Fall. Van Emmy Award-winnende scenarioschrijver Allan Cubitt.

Gillian Anderson (The X-Files) keert terug als hoofdrechercheur Stella Gibson in dit derde, net zo explosieve, seizoen van The Fall. Gibson heeft Spector (Jamie Dornan, 50 Shades Of Grey) eindelijk te pakken. De jacht op de seriemoordenaar is over, of niet? Gibson blijft op haar hoede, zelfs nu Spector zwaargewond en geketend aan een brancard vecht voor zijn leven. Ze is vastbesloten om hem voor de rechtbank te brengen en zal er alles aan doen om hem in leven te houden.  De regels van het dodelijke kat-en-muisspel tussen Spector en Gibson verschuiven en laten je in het ongewisse tot de laatste scène.

"De meest beklijvende crimereeks op de BBC in jaren." - De Morgen

Technische specificaties 2-DVD box:
Herkomst: UK, 2016
Speelduur: 6 x 60 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1.
DVD release op 22 november 2016