:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: ALI G INDAHOUSE - GUESS WHO'S IN DA HOUSE?
PERSBERICHT: ALI G INDAHOUSE - GUESS WHO'S IN DA HOUSE?
Bron: Universal - Datum: 2002-10-15 - Geplaatst door: Serge
Op 7 november introduceert Universal Pictures Benelux de film van Ali G, Ali G Indahouse, op DVD.

Ali G is sinds zijn succesvolle TV-shows de nieuwe superster van de Britse komedie. Van Da Ali G TV Show, brengt Universal Pictures (Benelux) op 28 november tevens twee titels uit op dvd met vele hoogtepunten en interviews: Ali G, Aiii en Ali G, innit. Wicked!

Ali G Indahouse
Ali raakt betrokken bij ιιn van de grootste politieke schandalen in Engeland. De "Chancellor" wil Ali G gebruiken om de "Prime Minister" af te laten treden. Met de hulp van zijn trouwe medewerkers, The West Staines Massive en zijn geduldige vriendin 'Me Julie', probeert hij zich uit deze precaire situatie te redden. Ali wordt omarmd door de natie als de stem van de jeugd en van 'realness'. Blare Beware! Als het gaat om schaamteloze vunzigheid, choquerende schandalen en tomeloze seks, dan is niemand beter dan deze unieke Britse broeder!

Ali G, Aiii
Ali G in een 100 minuten durende compilatie van de hoogtepunten uit Da Ali G TV Show, plus 30 minuten aan extra materiaal dat te heavy was voor TV, Respeck!! Tevens het video debuut van de welgemanierde reporter van Khasakstani TV: Borat. Savour the flava.

Ali G, innit
"Boyakascha! Me name is Ali G." Ali G, official voice of youth, heeft op deze video alle hoogtepunten van een 20-tal interviews uit Da Ali G Show geselecteerd. Tevens leidt Ali G jullie exclusief rond in zijn hometown, inclusief de Berkshire, Massive hang-outs. Aight!

Sacha Baron Cohen, oftewel Ali G, is vooral bekend geworden door zijn eigen TV show, als chauffeur van Madonna in de clip 'Music' en zijn eigen muziek. Tijdens de bioscooprelease van Ali G Indahouse in Nederland werd de gezamenlijke single 'Me Julie' van Ali G en Shaggy uitgebracht.

In 1999 won Ali G The British Comedy Award, gevolgd door een BAFTA TV Award voor Da Ali G Show voor Best Comedy in 2001 en door Personality of the Year in 2002. Keep it real!

Ali G is zeer herkenbaar door zijn bijzondere uiterlijk; rappersuniform met sportmuts, kettingen, sneakers en glimmend oversized trainingspak en niet te vergeten, zijn taal. Hij is naar eigen zeggen een ware legende…

Releasedatum: rental: 08-10-2002 (Ali G Indahouse) - retail: 07-11-2002 (Ali G Indahouse) en 28-11-2002 (Ali G, Aiii en Ali G, Innit)
Genre: Komedie (Ali G Indahouse) - Humor (Ali G, Aiii en Ali G, Innit)
Regisseur: Mark Mylod (Ali G Indahouse) - James Bobin (Ali G, Aiii en Ali G, Innit)
Cast: Sacha Baron Cohen alias Ali G.
Duur: 85 minuten (Ali G, Indahouse) - 130 minuten (Ali G, Aiii) - 90 minuten (Ali G, Innit)

Specificaties:
Beeld: 16:9 anamorfisch
Geluid: Dolby Digital 5.1 Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Engels, Nederlands Engels, Nederlands, Deens, Fins, Zweeds en Noors
Menuschermen: Engels, Nederlands Engels, Nederlands
Taal: Engels Engels

Extra's Ali G Indahouse:
• Audiocommentaar (Met Ali G en zijn maatje Ricky C)
• Outtakes en Deleted Scenes
• Video Diary (Ali G neemt je mee achter de schermen)
• Talking The Talk (Hoe klink je net als Ali G)
• Ali's Gallery (Fotogalerij)
• 3 fantastische trailers

Extra's Ali G, Aiii:
• Ali G Xmas Message
• "G"Hidden Feature