:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: KOOPDVD JANUARI 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD JANUARI 2003
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2002-11-25 - Geplaatst door: Serge
ANIMAL FACTORY
Met een supercast!
Willem Dafoe: American Psycho, Spider-Man
Edward Furlong: American History X, Terminator 2
Steve Buscemi: Domestic Disturbance, Con Air, Armageddon
Mickey Rourke: The Pledge, Get Carter
En Seymour Cassel, John Heard, Tom Arnold, Danny Trejo en Mark Boone Jr.

Animal Factory is een keiharde gevangenisfilm in de lijn van Shawshank Redemption en is geproduceerd door de makers van: Heist, Driven, The Pledge en 3000 Miles To Graceland. Broekie Ron zit voor het eerst in de gevangenis en wordt lastig gevallen door een aantal medegedetineerden. Earl is een legende in de gevangenis, die bij iedereen respect afdwingt en alle regels naar zijn hand weet te zetten. Hij neemt de jonge Earl in bescherming en de 2 worden vrienden. Earl helpt Ron met het hoger beroep tegen zijn straf, maar als Ron een strafverhoging krijgt i.p.v. een vermindering, beseft hij dat het strafsysteem bedoeld is om mensen kapot te maken en niet meer terug te laten keren in de maatschappij. De twee besluiten het lot in eigen hand te nemen en bedenken een vluchtplan.

DVD specificaties:
Beeldformaat 16:9, Geluid Dolby Surround, Interviews Trailer, Also on DVD.JUDGMENT
In deze spannende thriller spelen in de hoofdrollen Corbin Bernsen (The Dentist I en II). Nick Mcincuso (Under Siege I en II) en Mr. T (Not Another Teen Movie, Spy Hard).

De wereld wordt bestuurd door regering One Nation Earth (O.N.E.). Franca Macalousso, de leider, wordt bejubeld als de redder van de aarde maar een kleine groep dissidenten "The Believers" kent zijn kwaadaardige bedoelingen. Zo moet bv. Helen Hannah terecht staan voor misdaden tegen de mensheid, zij riskeert de doodstraf. Mitch Kendrick, een gerespecteerd advocaat, wordt door de aanklaagster gechanteerd am de verdediging van Hannah op zich te nemen om daarmee het een eerlijk proces te laten lijken. Mitch kon niet tegen zoveel oneerlijkheid en begint zijn eigen onderzoek. Hij komt achter nogal wat misstanden van O.N.E. Achterdocht en wantrouwen groeien als de wereld ademloos wacht op het eindoordeel van het hoogste gerecht.

DVD specificaties:
Beeldformaat 16:9, Geluid dolby Surround, Trailers other releases, Trailer.THE VECTOR FILE
Een sci-fi thriller met in de hoofdrollen Casper van Dien en Catherine Oxenberg.

In een laboratorium van een satellietgrondstation op een tropische bergtop werkt de geleerde Gerry Anderson over, terwijl hij op zijn dochter Mattie past. Niet bewust van het feit, dat zijn wereld op het punt staat op zijn kop te warden gezet. Als Mottie per ongeluk een printje van een satellietbericht in haar tas stopt, heeft zij er geen flauw benul van, dat deze de code voor de vernietiging van de mensheid bevat.

DVD specificaties:
Beeldformaat 16:9, Geluid Dolby Surround, Trailers other releases, Trailer.

UIT HET ARCHIEF