:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> RELEASEBERICHT: QUALITY CLASSICS
RELEASEBERICHT: QUALITY CLASSICS
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2002-12-23 - Geplaatst door: Alvin
Deze maand zijn wij gestart met het uitbrengen van een aantal klassiekers, de zogenaamde "Quality Classics". Deze films zijn zeer verschillend van aard, maar hebben een aantal dingen gemeen, allen zijn klassiekers die eindelijk op DVD verschijnen en... zeer scherp geprijsd.

ORCA, THE KILLER WHALE
Een actiefilm uit de Oude Doos met in de hoofdrollen Richard Harris en Bo Derek. Deze DVD 5 heeft veel verschillende taalopties en ondertitels en is uitgevoerd met een beeldformaat van 16:9 anamorphic.

BUFFALO BILL AND THE INDIANS
Een western zoals ze alleen maar vroeger gemaakt werden. Met in de hoofdrollen een topcast: Paul Newman, Harvey Keitel en Burt Lancaster. Ook deze DVD 9 heeft een prachtige beeld en geluidskwaliteit (in veel verschillende talen) en bevat bovendien een trailer en Featurette.

THEY LIVE
Een thriller van de befaamde regisseur John Carpenter. Deze DVD 9 heeft veel verschillende taalopties en ondertitels en is uitgevoerd met een beeldformaat van 16:9 anamorphic, making of en audiocommentaar met John Carpenter en hoofdrolspeler Roddy Piper.

PRINCE OF DARKNESS
Een horrorspektakel van regisseur John Carpenter met Alice Cooper en Donald Pleasence. Ook deze DVD 9 heeft een prachtige beeld en geluidskwaliteit (in veel verschillende talen) en bevat bovendien een trailer, Making of en audiocommentaar met John Carpenter en hoofdrolspeler Peter Jason.

THE CHANGELING
Een horrorklassieker geregisseerd door Peter Medak. Deze film kan met recht een Quality Classic genoemd worden, en niet in het minst om zijn mooie beeldkwaliteit. Daarnaast kan de film ook bekeken worden met audiocommentaar van Peter Medak en staat er een geanimeerde fotogalerij op deze DVD.

RED HEAT (ALLEEN TE KOOP IN NEDERLAND)
Deze kaskraker is de eerste Amerikaanse film die werd gedraaid op het Rode Plein in Moskou. In de hoofdrollen Arnold Schwarzenegger en James Belushi! Red Heat is echte Schwarzenegger-actie met vlijmscherpe humor! Ook deze DVD 9 heeft een schitterende beeld en geluidskwaliteit en bevat daarnaast een trailer en Making of.

CRIMES OF THE HEART
In deze leuke comedy spelen de bekende Diane Keaton, Jessica Lange en Sissi Spacek de hoofdrollen. Erg veel leuke extra's op deze DVD: Making of, Fotogalerij, Starinfo's, Behind the scenes en een trailer.