:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: BEST BUY MAGAZINE
PERSBERICHT: BEST BUY MAGAZINE
Bron: Warner - Datum: 2003-01-28 - Geplaatst door: Serge
Warner Home Video pakt uit met een primeur: een lijvig magazine zal vanaf nu vier maal per jaar zijn DVD prijstoppers voor het voetlicht brengen.

Het eerste nummer komt op 29 januari uit op een toepasselijk DVD-formaat en verschaft op in totaal 132 pagina’s uitgebreide informatie over de 150 titels die de consument zich op vandaag reeds kan aanschaffen aan een extra voordelig tarief. Je vindt er van elke titel de synopsis en een overzicht van de technische gegevens zoals speelduur, cast, regie, audio, beeldformaat en extra’s in terug. In 3 verschillende taalversies wordt hierbij terdege rekening gehouden met de specifieke differentiaties voor elk van de Benelux taalgebieden.

Om de kick off te vieren wordt bij aankoop van 2 titels die onder het Best Buy label schuilgaan niet alleen het magazine, maar ook de DVD Swordfish gratis aangeboden in een bonuspack. En om het geheel af te ronden zijn er in het magazine ook nog eens 10 kortingsbonnen verwerkt die in totaal nog eens een voordeel van 25 euro opleveren op de 10 daaropvolgende Best Buy aankopen die plaatsvinden tussen 15 januari en 31 april.

Met dit magazine wil Warner Home Video zijn Best Buy DVD-label duidelijk profileren en er een begrip van maken bij oude en nieuwe DVD-consumenten.

UIT HET ARCHIEF