:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: BABYLON 5 - THE GATHERING
PERSBERICHT: BABYLON 5 - THE GATHERING
Bron: Warner - Datum: 2003-01-28 - Geplaatst door: Serge
Babylon 5 is een grensverleggende science fiction serie die talloze Emmy’s -de hoogste onderscheiding voor tv-programma’s in de VS- in de wacht sleepte. De reeks werd getiteld naar de naam van de gigantische ruimtestad die het centrale gegeven uitmaakt. Aan het einde van de 23e eeuw komen in deze stad rassen uit alle hoeken van het universum samen om er in een sfeer van neutraliteit de vrede te bedingen tussen de verschillende rivaliserende ruimte-imperiums en handelsovereenkomsten te sluiten.

In The Gathering, de pilootfilm van de televisieserie, wordt het slagen van de interstellaire vredesonderhandelingen bedreigd door een moordpoging op Kosh, een mysterieuze ambassadeur van een van de ruimtevolkeren. De verdenking valt op de net aangekomen commandant Jeffrey Sinclair.

Het handelsmerk van Babylon 5: doordachte intriges in een geloofwaardig universum, ondersteund door verbluffende speciale effecten en sterke vertolkingen.

Regie: Richard Compton

Cast: Michael O’Hare, Tamlyn Tomita, Jerry Doyle, Mira Furlan, Blaire Baron, John Fleck, Paul Hampton, Peter Jurasik, Andreas Katsulas, Johnny Sekka, Patricia Tallman, Steven R. Bamett

DVD specificaties:
Audio: Engels en Duits Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: o.a.

DVD extra’s:
Geen

Releasedatum: 12 februari 2003

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron