:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE SIMPSONS @ WORK
PERSBERICHT: THE SIMPSONS @ WORK
Bron: Fox - Datum: 2003-04-01 - Geplaatst door: Werner
Met de Simpsons op je bureau wordt werken een heel bijzondere ervaring. Laat je inspireren door de arbeidsesthetiek van Homer Simpson en het professionalisme van Marge, en je krijgt gegarandeerd een nieuwe kijk op de prioriteiten in je takenlijst.

Op deze nieuwe, geweldige verzamel-DVD zien we niet alleen hoe Homer z'n overste in het gezicht slaat, maar ook hoe Marge haar weg zoekt in de arbeidsmarkt. En uiteraard zijn ook nu weer beroemde special guests van de partij zoals James Taylor en Tom Jones.

Burn-out, moegewerkt, gebukt onder de stress? The Simpsons @ Work helpen je er terug bovenop!

Realty Bites
Marge behaalt haar makelaarsdiploma en gaat huizen proberen te verkopen. Als haar baas aangeeft dat ze in haar eerste week iets verkocht moet hebben, besluit ze een huis aan de familie Flanders te verkopen. Ze vergeet er echter bij te vertellen dat verschillende vorige bewoners in het huis vermoord zijn. Als uiteindelijk het huis per ongeluk wordt vernietigd, gaat Marge opgelucht het geld aan de Flanders teruggeven. Daarop wordt ze ontslagen...

Homer The Smithers
Smithers besluit op vakantie te gaan. In de hoop dat Homer het heel slecht doet, duidt hij hem aan als zijn vervanger. Homer haat zijn nieuwe baan en slaat uiteindelijk Burns in het gezicht. Daarop ontslaat Burns Smithers als hij terugkomt. Smithers probeert dan samen met Homer om zijn oude functie terug te krijgen.

Deep Space Homer
Als de NASA een poging wil wagen om een burger in de ruimte te krijgen, wordt Homer uitgekozen. Terwijl Homer in de ruimte zit samen met Buzz Aldrin, laat hij een zwerm mieren ontsnappen. Met de hulp van James Taylor redt Homer de bemanning. Met spijt moet hij dan toezien hoe een levensloos kolenstaafje alle eer krijgt voor de redding.

Marge Gets A Job
Het huis van de Simpsons begint gevaarlijk te hellen. De pogingen van Homer om dit te verhelpen zijn nutteloos. Om extra geld binnen te halen, gaat Marge werken in de kerncentrale van Homer. Daar wordt Burns op haar verliefd en hij ontvoert zelfs Tom Jones in een poging haar voor zich te krijgen.

Productinformatie:
Genre: animatie/comedy
Leetijd: AL
Lengte: ca. 88 minuten
Audio: Engels, Frans, Duits Dolby Surround 2.0
Beeldverhouding: 4:3
Ondertitels: Engels, Frans, Duits, Nederlands, Zweeds, Hongaars, Noors, Deens, Fins
Extra's: Featutette "Chief Wiggum's Finest Moments"


Recent nieuws van dezelfde bron