:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BOB DE BOUWER - TITUS STEELT DE SHOW
PERSBERICHT: BOB DE BOUWER - TITUS STEELT DE SHOW
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-04-11 - Geplaatst door: Serge
Bob de Bouwer is vanaf 8 april weer van de partij in de winkelrekken dankzij Bridge Entertainment Group! In de nieuwe koopdvd "Titus steelt de show" beleven Bob en zijn vrienden vijf onvergetelijke avonturen.

Muck oefent met Titus allerlei kunstjes voor een hondenshow. Muck hoopt immers vurig dat Titus deze wedstrijd wint. Maar kan een kat wel aan een hondenshow deelnemen? Het antwoord op die vraag krijg je in "Titus steelt de show".
In het tweede verhaal, De schuilhut van Bob, trekt Bob naar het bos om er een vogelkijkhut te bouwen. Spud mag met hem mee. Maar, hij moet één ding aan Bob beloven: hij mag de vogels niet de stuipen op het lijf jagenŠ

In Het Putjesmonster beleeft Muck weer een akelig avontuur. De vreemde geluiden die uit de afvoer komen, maken hem een beetje bang. Dat brengt Dizzie op een idee! Hij laat Muck geloven dat er een putjesmonster in de afvoer zitŠ Spannend!

Het is nog niet gedaan, want ze blijven Muck in de maling nemen. In Draakje Spud draagt Spud een drakenkostuum. Als hij Muck tegenkomt, doet hij alsof hij een magische draak is die alle wensen kan vervullen!

Een mooie afsluiter is het verhaal van Bobs Tante. In dit verhaal is alle post in het water gevallen. Daardoor zijn alle brieven nat en bijna onleesbaar. Maar, Bob merkt dat er een brief van zijn tante bijzit. Ze wil op bezoek komen!

Releasedatum: 8 april 2003

Kenmerken dvd:
Geluid: Dolby Digital 2.0
Beeld: 16:9
Taal: Nederlands/Vlaams

Bezoek ook de officiële website: www.bobthebuilder.com
Bezoek ook de website van Bridge Entertainment: www.bridgekids.nl

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron