:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> NATURE AND MUSIC - LA FRANCE
NATURE AND MUSIC - LA FRANCE (BLU-RAY)
Bespreking door: Werner - Geplaatst op: 2009-01-15
INHOUD
Wie - bijvoorbeeld in een horecazaak - een plasmatelevisie heeft hangen en een welbepaalde sfeer wil oproepen, kan bijvoorbeeld zijn toevlucht nemen tot een open haard-dvd. Een veredelde screensaver als plasma moods maakt het voor de gebruiker nog iets interessanter, door de keuze open te laten tussen sfeerbeelden uit Londen, Parijs of het dichtstbijzijnde aquarium. Deze volgende release van Strengholt, die zich schijnen te specialiseren in beeldvulling-Blurays en documentaires genre Het Beste Van Planeet Aarde en historische bijdragen zoals De Macht Van Olie, is weer terug te vinden in de sectie van de veredelde screensavers. Deze Blu-ray bevat een vijftigtal minuten sfeerbeelden uit Frankrijk, zowel natuurpracht als architecturale prestaties. Wie hier op kickt heeft een zekere aankoop op zijn lijstje te zetten.

BEELD EN GELUID

De sfeerbeelden zien er in High Definition erg goed uit, maar men moet zich er terdege bewust van zijn dat enkel met de juiste afspeelapparatuur hiermee een maximaal effect zal bereikt worden. De Dolby Surround 5.1-soundtrack bevat wat van die etherische studiomuzak, het soort dat je op CD's in meubelzaken wel eens aantreft.

EXTRA'S

De Blu-ray bevat geen bonusmateriaal.

CONCLUSIE

Nature And Music: La France lijkt ons alleen geschikt voor uitbaters van horeca-aangelegenheden, reisbureaus of televisieverkopers. Voor huisgebruik is de meerwaarde van deze disc onbestaande, of het moest u enkel voor de technische hoogstandjes te doen zijn.cover
Studio: Strengholt MultiMedia

Regie: geen
Met: geen

Film:
-/10

Extra's:
0/10

Geluid:
6/10

Beeld:
9,5/10


Regio:
B

Genre:
Demo DVD

Versie:
Benelux (NL)

Jaar:
2008

Leeftijd:
E

Speelduur:
51 min.

Type DVD:
SS-SL

Barcode:
9789086022410


Beeldformaat:
1.78:1 HD

Geluid:
Dolby Digital 5.1


Ondertitels:
geen
Extra's:
• geen

Andere recente releases van deze maatschappij